Pfffff. Roddelloog praat met Famke Louise

Waar Roddelpraat Coca-Cola is is Roddelloog River Cola van de Aldi. Het is zo ongelofelijk slecht dat het bijna cult wordt. Enfin, aangezien geen hond naar de ongekende troep kijkt heeft die engnek van een Fawrynotsawry bedacht om dan maar over te lopen. Hij wilde een juice channel, nu likt ie de hele dag de bilspleten van semi BN’ertje. En dan mag je dus dat achterlijke wijf van een Famke Louise bellen over de uitspraak van het kort geding.

Het niveau van de beller sluit zich naadloos aan aan het niveau van de presentatoren en het programma. En dan na een dag 5k kijkers hebben, terwijl wij op 260k zitten. Maar Fawrynotsawry wint prijzen. Hahaha.

24 reacties op “Pfffff. Roddelloog praat met Famke Louise

  • Rukkertje zegt:

   Uuh oohh ueeh pffff deze Famke is nauwelijks te verstaan.
   Begrijpt ze zelf wel wat ze zegt?

   Is Famke Louise niets voor Tukkertje Lorenzo.
   Die 2 passen perfect bij elkaar.
   Zelfde niveau en zo. Zeg maar standje licht verstandelijk beperkt.

   21
   0
 1. Ludo Sanders zegt:

  Wat een vreselijk accentje zet ze op.
  “Online gooiah”
  “Soals ik al sei”
  “Ferfelend”
  “Weet juhhh, hoe sei hut geld bij elkaar versameluhhh”

  50
  0
   • Ludo Sanders zegt:

    Dat ze haar mond dicht houdt. En al haar social media verwijderd, hooguit een only fans account (die je kunt muten tegen extra betaling).

    17
    0
  • Suzan zegt:

   Wat een achterlijk ziek wijf! En die 2 “mannen”. Wat een stelletje slijmballen zeg. Dit is wel echt goed om te kijken, als je wilt afvallen. Na dit te zien, ben je al misselijk van die koppen en die stemmen van hun alle 3. Weg eetlust.

   20
   0
 2. Robbie zegt:

  Tuurlijk vinden ze het allemaal sneu die crowdfund, niemand van al die mensen hadden verwacht dat het zo hard zou gaan (ik zelf overigens ook niet). Dusja dan maar op deze manier PROBEREN RP te bashen. En de omgekeerde wereld is juist dat de rechter haar in het gelijk stelt, maar vind het allemaal wel best hoor. Ben blij voor FL dat ze na een belachelijke uitspraak nu weer naar buiten durft met haar jong. Veel plezier in het park FL………..

  8
  2
  • Sjoeke zegt:

   Ga in Hoger Beroep slapzakken. Wat hebben jullie te verliezen. Je hebt meer geld opgehaald met de crowdfunding dus leg je niet meer bij gerechtelijke dwaling!!
   Hoe geweldig zou het zijn dat dat domme wijf het deksel op de neus krijgt? Hoe groot is de kans dat je nog een keer zo een achterlijke rechter krijgt die van tieten nog blazen weet?
   MC Radboutje bij het vuilnis zetten en gewoon zelf je verdediging doen. Hou je kosten laag en jullie hebben niks te verliezen, alleen te winnen

   20
   0
   • Harry Harryman zegt:

    Die kans is groot hoor heb de afgelopen jaren heel wat rechtzaken gezien en het is allemaal hetzelfde handje vol corrupte rechters waaronder deze mevrouw die meerdere keren voorbij is gekomen.
    Had alleen verwacht dat het voor een zaak als deze (niet tegen de staat) wel wat objectiever zou zijn geweest, maar schijnbaar is het probleem nog erger.

    7
    0
    • Harry Harryman zegt:

     vergeten daaraan toe te voegen dat er hoe dan ook een hoger beroep moet volgen.. wellicht toch nog gerechtigheid en anders expose je de teleurgang van de rechtstaat alleen nog maar meer.

     Valt mij overigens echt op dat dat deugvolk op twitter met oekrainse vlaggetjes en spuitjes in hun naam echt denkt dat een rechter een soort van magisch wezen is en dat als een rechter iets zegt het oordeel des gods is. en dat dat nooit corrupt kan zijn.

     6
     0
 3. Gnoe zegt:

  Jan en Dennis a.u.b een hoger beroep!!!!!!!!! Je gaat iemand aanklagen en bla bla juicekanalen en dan vervolgens gaan zitten janken in een roodelprogramma.
  Heb je Ali hierover nog gesproken??? Eeeeeh Eeeeeeeh nee niet echt.
  Wat is dat nou voor een antwoord

  21
  1
 4. Mabel wist de shit zegt:

  Het blijft een achterlijk wijf. Zij, die halve zachte rechter en de rest van dat clubje leptosomen. Aan het aantal donaties voor D&J om MC Radboutje te betalen is af te lezen hoe de rest er over denkt. Femke is een lijp gebakkie, ze kan er ook niks aan doen. En, misschien vreest ze de toorn des AliB’s en zijn voetveeg.

  4
  0
 5. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Mannen, jullie zijn goed bezig. Ben erg blij dat ik nog steeds mag reageren. Anders had ik jullie enorm gehaat. Nu vind ik jullie lief.

  En durf me niet te disliken. Want dan klaag ik jullie aan.

  2
  15
 6. Juice over juice zegt:

  Tjaaaa soort zoekt soort! Ze ruiken elkaars vuiligheid !!!Perfect match zeg maar!!!!
  dus ik ben niet verbaasd.next. grandeur is niet te koop blijkt maar weer eens!

  2
  0
 7. WegmetRechtsepedos zegt:

  Zielig varken Jan Roos moet je niet weer naar de glasbak de Gall en Gall in Bergen kom je al niet meer in smerig haatvarken krijg toch varkenspest dan ga je eindelijk deaud

  1
  16
  • Kitty klitty zegt:

   Kunnen we dat stuk ongedierte niet terug sturen naar Iran? Misschien dat de Iraanse revolutionaire garde nog een appeltje te schillen heeft met die jatnicht.

   2
   0
 8. Glennis Gross zegt:

  Wat een achterlijk niveau dat achterlijke wijf! In een achterlijk programma met achterlijke presentatoren die achterlijk ziek in dr reet kruipen en naar de mond praten! Bah!wat een achterlijke zooi zeg. En dit wint door een of ander achterlijke D66 “rechter” achterlijke achterbakse meuk daarzo.

  3
  1
 9. Lucas zegt:

  Gaat niet lang meer duren met dat kind, ze wil zo graag erkenning dat ze zich zelfs onzeker voelt door het behaalde bedrag van dit hele gezeik. Waarom denkt ze dit kapot te kunnen maken. Omdat ze een dement uitziende rechter met vloekende ogen om de tuin weet te leiden met dat gejank? Man man man, zo dom, zo doorzichtig.. echt achterlijk.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.