Charly Luske heel blij met dochter

Charly Luske

Die eerst zijn zoon was. Nu Charly op het dieptepunt van zijn loopbaan zit (dat dit kan is een godswonder voor iemand die als laatste hoogtepunt in 2012 8e werd bij The Voice) door gedoe in zijn huwelijk trekt hij een andere troef uit de zak: zijn transformerkind. Wij hadden het natuurlijk al een tijdje geleden gebracht, alleen nu komt het beter uit.

Met een snik in zijn stem zegt ie alles te doen voor Alice om gelukkig te zijn. En dat is natuurlijk hartstikke lief. Natuurlijk support je je kind, wat ze ook doen of willen zijn. Alleen de timing is een beetje fout.

https://www.instagram.com/tv/CeGgj_6ISWK/?utm_source=ig_web_copy_link

25 reacties op “Charly Luske heel blij met dochter

 1. Bradley van Dijk zegt:

  De woke gemeenschap kent veel slachtoffers. Het zoontje van deze notoire vreemdganger verdiend een goede psychiater geen ‘supportive dad’.

  30
  10
  • Bartje zegt:

   Jij was toch diegene die aangaf dat incest geen probleem is wanneer familieleden elkaar leuk vinden en het veilig gebeurd?

   10
   5
  • Hij zegt:

   Het toppunt van incest is als je aan de lul van je zoon kunt proeven dat je dochter ongesteld is.

   9
   23
 2. Sjaak de boer zegt:

  Met zulke ultra linkse ouders zag ik dit absoluut niet aankomen hoor🤣

  16
  3
 3. Umfufu zegt:

  Luske doet aan damage control door te schermen met “kijk mij eens een goede, moderne vader zijn voor mijn dochter”.
  En dat is jammer.
  En een beetje laat.
  Ik wens het meissie geluk en succes met haar transitie.

  8
  4
 4. The Fennemeister zegt:

  Ook last van demonen deze zoon

  Kggg kggg transformers robots in disguise 🤖

  8
  6
  • Liz zegt:

   Nu zoekt hij via zijn bijna dochter weer de aandacht op. Laat hij zien wat een moderne, inclusieve, diverse vader hij is.
   Maar de drek was al over je heen gevallen hoor, Luske!
   We weten dat je alles met een gat en een polsslag, naar je chaletje laat komen. Je denkt nu sympathie op te wekken door zo modern over je dochter te praten. Maar daar trap ik mooi niet in. Twee totaal verschillende onderwerpen, die jij aan elkaar probeert te lijmen. Hoe vindt jouw mama dat, Tanja Jess?

   16
   0
 5. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Ik denk dat er problemen gaan komen met deze transoperaties. Dennis zei het wat bot in de uitzending, maar er is een duidelijke relatie tussen mensen met transseksuele gevoelens en een autistische stoornis. Dit wordt veroorzaakt doordat bij autisten lichaam en gevoel wat los staan van elkaar. Dit wordt dan vaak verward met transseksuele gevoelens. Probleem is hierbij dat dit niet wordt vastgesteld door een psychiater, maar door een psycholoog. Hoewel dat prima kan wordt er na twee jaar niet beoordeeld of de indicatie juist was. Veel mensen komen niet terug bij het ziekenhuis (vaak uit schaamte) en lijkt het of iedereen gelukkig is terwijl de zelfmoordcijfer heel hoog zijn.
  In het huidige woke tijdperk is er totaal geen draagvlak voor, maar wat mij betreft zou er ten minsten een psychiatrisch rapport moeten komen. Zodra er psychische afwijkingen zijn kan de operatie niet plaatsvinden totdat deze zijn behandeld. Vooral ter bescherming van de personen zelf.

  18
  0
  • Poaco zegt:

   Je kunt merken dat die corona spuiten bij vele niet goeds gedaan heeft. Nu hebben ze allemaal gaten in het hoofd. En kunnen niet meer denken

   1
   1
 6. Sadie zegt:

  Lulske doet echt ALLES om maar in het middelpunt te staan. Laat die jongen(meisje) met rust en ga achter de jonge wijven aan. Door het privé-leven van je dochter ten toon te stellen om zo niet op te vallen is walgelijk. Ik kan die kop van Lulske echt niet meer zien met zijn doortrapte maniertjes is te walgelijk. Flikker die pedo/ vreemdganger van het scherm met die grote scheur van ‘m en laat die nu nog jongen met rust.

  5
  1
 7. Adolf zegt:

  Let it be known: De LGBTQ movement is opgestart door joden en in de joods beheerde media en onderwijs gepushed op uw kinderen. zo is de tweede WO ook deels door begonnen, het vernietigen van culturen en bloedlijnen.

  4
  4
 8. Jefke uit Dubailand zegt:

  De Lutser wilt maar dolgraag dat duits bedorven overjarig gebakje weer terug. Kan hij niet een tijdje uit de media verdwijnen? Jaartje of 30. Walgelijk ventje… kots!

  3
  0
 9. Michiel zegt:

  wel opvallend dat ouders die openlijk de woke boodschap promoten allemaal een transformer kind blijken te hebben. tanja jess en die luske. brad pitt en angelina jolie. je zou bijna denken dat ze hun kinderen aanpraten dat ze in een verkeerd lichaam geboren zijn.

  3
  1

Reacties zijn gesloten.