Charly Lukse geeft zoon (m/v/x) een auto

Charly Luske

Kijk, dat is nog eens aardig. Het gaat de laatste tijd natuurlijk zo heel erg lekker met Charly. Iets met zijn huwelijk. En ook optredens die maar niet lukken. Maar nu gaat er toch iets goed. Hij geeft namelijk zijn nageslacht een auto cadeau. En dat is natuurlijk allervriendelijkst.

De vraag is alleen waarom je dat op je Instagram moet delen…

https://www.instagram.com/tv/Cc0UI7RI8xY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

25 reacties op “Charly Lukse geeft zoon (m/v/x) een auto

 1. Timmy zegt:

  Lullig wanneer die zakt voor zijn rijexamen. Blij dat ik geen auto kreeg, maar wel zaken die een leven lang hun waarde behouden. En quote die daar nou Sméagul? 😂 Ja ik zie de overeenkomsten. Beide last van demonen.

  13
  0
  • Tanja yes zegt:

   Zo zie je maar weer dat die Charlie ook geen niet verdiend. Dit zit je toch niet op social media? Dat je een oude rotte Renault cabrio cadeau geeft aan je zoon…

   13
   2
 2. Peter Gillis zegt:

  Je zou maar een Renault cabrio krijgen voor je verjaardag… Zou Charly hem ook een wegenwacht abonnement er bij hebben gedaan? Notoire probleemauto’s. Catastrofe!

  17
  0
 3. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Jammer dat het zo’n kleine waggie is, ik pas er net niet in. Ik wil wel graag op het hoofd van Sjarlie gaan zitten en hem langzaam smoren.

  10
  3
 4. Rex zegt:

  Je zoon een verjaadagscadeau willen geven, een goed imago willen neerzetten en je zoon afkopen
  3 vliegen in 1 klap

  8
  0
 5. Timmy zegt:

  “hilarische” jeugdzonde kaars anekdote van Johan Derksen. Heeft vast de huisadvocaat geraadpleegd of het verjaard was voor de verjaartermijn voor verkrachting werd afgeschaft. Anders afdoen als kantinepraat of kunst. Ontkennen en afkopen. Hele tafel lachen. Kijken of ze ook zo begripvol zijn en het om te lachen vinden als een paar jongeren een jeugdzonde begaat op hen of hun kinderen. Iedereen begaat jeugdzonden. Maar alleen zieke geesten doen zieke dingen. En dan dat bagatelliseren. Kijken wat Don John hier voor acties aan verbindt. Ik wens hem veel personeel.

  10
  2
 6. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Hey charlieee. Ik kan mijn vette lijf ook even tegen het kontje van dat zoontje van je knallen. Met een enorme ebbenhouten voorbinddildo welteverstaan. Hij mag daarna mijn enorme door potente surinamers volgespoten zwarte neukgrot schoon likken.

  4
  3
 7. Masimo zegt:

  Ik dacht serieus dat dit zijn dochter was tot het gedrocht begon te praten ik dacht serieus dat er nog een auto achter zou staan??!!!

  5
  0

Reacties zijn gesloten.