Charly heeft een dochter

Het is niet de eerste keer dat ie in zijn eigen cadeautje rijdt. Laatst stond er al mee langs de kant van de weg. Maar daar gaat het nu even niet over. Wij deden eerder een beetje lullig omdat we het een zoon (m/v/x) noemde, aangezien het ons niet helemaal duidelijk was om wat het nou ging. Die duidelijkheid is er dus nu wel. Het is zijn dochter. Helemaal goed.

Alleen dan nu weer terug naar die auto. Waarom geef je die weg en rijd je vervolgens daar zelf steeds in?

29 reacties op “Charly heeft een dochter

  • MarloesStoeipoes zegt:

   Respect en inlevingsvermogen is ver te zoeken in de comments. Meneertje piet bloem weet te minste wel zijn mannetje (haha leuk) te staan. Dat kind zit nu in een zichtbare overgang dus dat is een kwestie van door de zure appel heen bijten. Helaas heb je niet voor het uitkiezen hoe je geboren wordt. Enfin, de bami bij de chinees krijgt wel weer eens wat variatie.

   7
   8
 1. Dorpsgek zegt:

  Lekker in het auto’tje van z’n omgebouwde dochter Klazien (voorheen Klaas) met alleen een bodywarmer op z’n blote pens.
  Lekker joh, wie maakt hem wat.
  Ouwe smikkelbeer is het.

  16
  3
   • Liz zegt:

    Maar heb je vorige week de stem van dit meisje gehoord? Of ze heeft een enorme keelontsteking of ze was de avond daarvoor enorm wezen stappen, met drank en wiet in overvloed (bedenk ik nu, zeg niet dat het zo is)en heeft daarom zo’n lage stem. Klonk niet als de stem van een meisje

    2
    1
    • Pascally 2.0. zegt:

     Met transitie bedoel ik de uh “overgang” van jongetje naar vrouwtje dus wellicht dat zij nog niet hormonen of zo slikt om de baard uit de keel te krijgen? Niet onrealistisch want ze is nog heel jong dus er zal ook vast en zeker nog een komkommer tussen haar beentjes hangen. Zo’n traject duurt jaren, denk ik. Als deze er straks eenmaal vanaf is, gaat dat stemmetje vanzelf omho_Og.

     1
     5
 2. Jan Waterlelie zegt:

  Dat is zoiets als Snapking een kind maakt met moeder van Rapper Sjors, dan komt er zo een gedrocht uit als Optimus Prime

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.