Uit eerste hand

Thalita Muusse is nu opeens het slachtoffer

Op1-presentatrice Talitha Muusse leidt de revolutie! | Roddelpraat

Althans, volgens Thalita Muusse. Want ze krijgt haatreacties na haar enorme flopactie bij BNR. Ze speelde alsof ze coke aan het snuiven was, liet dat filmen en stuurde dat naar Yvonne Coldeweijer. Die zond het, met een slag om de arm of het wel echt is, uit. En toen riepen Thalita en BNR heel hard: “KIJK NOU HOE SLECHT DE JOURNALISTIEKE WAARDEN WORDEN GEHANTEERD DOOR JUICE CHANNELS!!!!”

Echt veel dommer wordt het niet. Want ze hadden hiermee niets aangetoond. Juice Channels zijn geen journalistieke producties, hun normen en waarden zijn de onze niet, de mainstream media houden zichzelf alleen als het ze uitkomt aan die waarden trouwens, maar Muusse had haar aandachtsmomentje en BNR sinds 1997 weer een “scoop”.

En als het niet erger kan gaat ze bij die andere losers zitten van Sterallures om het te vieren. Nog steeds helemaal trots op haar onzinnige actie. “Nu met Yvonne was het echt uh… Aan het begin was het alleen maar love. Toen we die actie hadden gedaan was het alleen maar: ‘Goede actie!’, en: ‘Goed gedaan!’ Maar daarna sloeg het ook weer om toen zij over mij ging posten.”

“Eerst kreeg ik normale reacties van: ‘Goed dat je het aan de kaak stelt’ enzo. Daarna kreeg ik echt al haar volgers en dat was echt van: ‘Achterlijk wijf!’, ‘triest!’, ‘sneu figuur’, ‘je doet alles voor de aandacht’, ‘laat haar met rust’. Het was helemaal vol van haat.”

Wellicht omdat het echt nergens over gaat wat je gedaan hebt. Het enige wat je wilde was zelf aandacht krijgen en juice channels framen als slechte journalisten. Dat is als de bakker boos aanspreken dat ie geen gehakt verkoopt. Enfin, het slaat als een enorme boomerang in de bek. Hier nog wat punten van Yvonne:

Nog geen reacties