Yvonne Coldeweijer in de val?

Nou nou nou nou nou, wat een hoogstaand stukje journalistiek van BNR Nieuwsradio (wat de domste naam ooit is, want het staat voor Business NieuwsRadio Nieuwsradio). Wat hebben ze gedaan? In samenwerking met een soort BN’ertje hebben ze een filmpje gemaakt dat diegene coke snuift en dat opgestuurd naar onze lievelingsroddeltante Yvonne Coldeweijer, die deze juice deelde op haar kanaal.

Hihihi hahahaha. Kijk eens hoe ze erin is getrapt. Kijk eens hoe slecht journalistiek die juice channels zijn. Wij doen dat beter, want wij zijn de mainstream media. Dezelfde media die tientallen jaren de andere kant op keken bij BN’ers die er een potje van maakte, aangezien ze vriendjes wilden zijn. Oh wacht, Jan heeft bij BNR gewerkt. Daar werd op redactieniveau besloten om Geert Wilders geen enkele aandacht te geven. Begin nou niet wat goed journalistiek is in een land waar de media zo corrupt als de pest is.

Enfin, Yvonne trapte in hun val. Maar is dat zo? Want als je Roddelpraat een filmpje opstuurt waar een BN’ertje drugs gebruikt zouden we het ook brengen. Want nieuws. Want BN’er. Want drugs. Als je zoiets in scène zet, dan is het toch helemaal geen onthulling als dat wordt gebruikt door een juice channel. Je bakt een brood, die leg je in een bakkerswinkel en op het moment dat ie verkocht wordt schreeuw je heel hard HEBBES tegen de bakker. Wat heb je dan bereikt? Precies. Niks.

37 reacties op “Yvonne Coldeweijer in de val?

  • Clubber Lang zegt:

   Een kenmerk van een roddel is het minimale bewijs, andere heet het een feit en geen roddel.
   dus wat doe jij hier precies?
   Daaaaag!

   28
   6
   • Rob zegt:

    Het ergste is dat Yvonne de gebruiker benaderd heeft maar geblokkeerd werd. Heel netjes van Yvonne terwijl dit de verdenking erger maakt. En vervolgens bij publiceren heeft ze dan ook nog gezegd dat ze niet weet of het echt is. Heel netjes. En vervolgens zitten de idioten die nepnieuws verspreiden bij npo te vertellen dat Yvonne slecht is en vragen zich af hoe dit gestopt kan worden

    25
    1
 1. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Die Talita of hoe ze heet is een achterlijk wijf, zat er tijdens die tv show een beetje voor spek en bonen bij. Niet omdat ze haar mening niet mocht verkondigen, nee omdat ze niet goed genoeg was .Als het dan al zo’n topper zou zijn, dan zou een andere omroep haar met open armen verwelkomen. Beetje dom van Talita, want laat ik nou heel toevallig weten dat er over dat mokkel wel heel wat bagger te vinden is.

  38
  4
 2. J.V. zegt:

  Talitha Muusse.. ik zou haar graag doen. Met een honkbalknuppel. Nadat eetst haar ledematen met een botte zaag zijn verwijderd.
  Vies irritant links aandachtsorgel.

  13
  65
 3. Peter Wingerd, Didam zegt:

  Als kritische commentator vind ik de bewering van de NPO simpelweg dom. En ook nog onzinnig.

  Acteurs laten acteren en net doen of het echt ‘real life’ is … Hoe dom kun je zijn? En dan net doen of Yv C. iets van schandaal aanjaagt of zo… Totaal onzinnige actie.

  Maar.
  Het zou mij niet eens verbazen als die vieze doofpot directeur Paul Römer van Talpa erachter zit om zijn baas te behagen.
  Want op deze manier wordt ‘Juice’ in een kwaad daglicht gesteld en kan alles in twijfel getrokken.
  Alle onthullingen over die vieze pedoos en sexoffenders gaan straks over één kam geschoren worden.

  De onschuldigen op een rijtje:
  Thijs Römer,
  Marco B.
  Ali B.
  Vieze Jeroentje
  Martijn N.
  Carlo Boszhart
  Arie Boomsma
  Jorik Scholten
  Bilal B.

  Weet iemand toevallig hoeveel jaar gevangenisstraf ervoor staat?

  32
  1
  • Shirma the Dutch Lizzo zegt:

   Pure misleiding. Die Talitha is met de staart tussen de benen afgedropen bij de NPO en misschien probeert ze zo weer een ”wit” neusje eh voetje te halen. Want in RL is Talitha niet vies van witte neusjes hoor.

   11
   2
  • Osamab zegt:

   Ali B onschuldig?
   Laat me niet lachen.
   Die zit al tientallen jaren meisjes mee te lokken en aanranden en verkrachten in zijn kutstudiootje.

   5
   1
 4. Michiel zegt:

  Dus het enige wat BNR heeft aangetoond is dat Coldeweijer aan hoor en wederhoor deed en aangaf er rekening mee te houden dat het filmpje nep is. nou wat ben je dan in de val gelokt zeg…… en ook maar 1 voorbeeld hebben…… wat staat BNR voor lul dat ze dit groot gebracht hebben.

  33
  1
 5. Tanja zegt:

  Pak eens een betere foto stelletje smerige haatviolen Roos en Schouten.
  Is jullie al eerder gezegd.
  Dit zo doen is een ultieme smerige actie
  Bewust van de twee alles en iedereen haters
  Het mislukte alcoholvarken uit Bergen
  En de sneuneus analfabeet Kastheumo Dennus Schoutens
  Tuig
  Min tuig van de richel zijn jullie

  7
  27
 6. Yossimetz'nhaarineenbossie zegt:

  De voorwaarden van de NPO stonden de journalistieke vrijheid van Tahlita in de weg. Nee, ze bakte er niets van want bij OP 1 en de NPO zitten grotere non talenten dan dat mokkel. Behalve dat ze er niets van kan op tv, is het ook nog eens een irritant mokkel om naar te luisteren. Snap nog steedsniet dat ze bij de Kapiteinenlijn bij de Uitblinkers zat, die uitzending was tenenkrommend slecht met dat domme gekakel van die griet. Overigens had ze voorafgaande aan de uitzending wel even de kabouterpost langs laten komen hoor dus zo onschuldig is ze nou ook weer niet.

  4
  0
 7. Merv Roos zegt:

  Jullie doen toch niets anders smerige viespeuken zijn jullie vol met leugenachtige anekdotes over andermans leven waar in godsnaam bemoeien jullie je mee Niksnutten zoek eens echte baan.

  2
  6
 8. Pascally. 2.0. zegt:

  Ik zat ooit met een meid genaamd Eva Cleven in de klas die destijds met BNN de Nederlandse media wilde “exposen” of zo. Eerlijk gezegd heb ik geen idee waar ze mee bezig waren maar het ging ver. Te ver. Voor meer bewustzijn of zo in hoe de media werkt of voor de grap weet ik veel, creëerde BNN dus een feministische band genaamd ADAM met oa. Anna Speller ooit ‘bekend’ van K-otic + nog wat ontspoorde Linkse meiden. Zij kregen bij BNN zelfs een ‘reality soap’. Die Eva, dat mokkel was -als ze al aanwezig was- in colleges hartstikke, ongeïnteresseerd, lui, hooghartig en gewoon vooral erg onaardig. Later bleek dus dat álles in scène was gezet. De hele band. De hele studie. Alles was nep. Het doel? Géén idee maar dit was wel wekelijks op televisie van ons belastingcentjes Ze gingen echter op een rare Linkse manier heel erg ver: Voor media aandacht maakten ze namelijk zelfs serieus een filmpje waar ze op beeld uh klaarkomen en daadwerkelijk een orgasme krijgen op beeld tijdens het ‘zingen’ terwijl ze uh kreunde en kreunde. Mega sneu. Goor ook. Ik word er nog misselijk van het idee al maar dat was mijn eerste ervaring de Linkse media. Ik schrok oprecht. Vooral hoe de waarde van vrouwen en zoiets kwetsbaar (ja ik klink nu ook vet links, I know) als een orgasme in wordt gezet voor slechts wat MEDIA AANDACHT. Het is echt next level links en gesto_Ord zijn. Vooral omdat voor de geloofwaardigheid, schaamteloos de ‘hardwerkende student’ en dus ook IK in onze klas werd gefilmd tijdens Onderzoek Journalistiek en Mediarecht. De ironie want dat mag natuurlijk wettelijk gezien helemaal niet op die misleidende manier. Gelukkig toen alles nep bleek te zijn, greep de school direct in en mocht het filmmateriaal op school uiteraard niet meer op televisie uitgezonden worden. Ik ben opgelucht want ik deed die studie omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in onderzoek journalistiek en de ethiek in medialand. De ironie voor mij in dit verhaal is dat juist één van de grotere zenders daar niets van bakte qua journalistiek. Nu doen ze het gewoon weer! Ik ben blij ondanks nare ervaringen met die klo_Otzak van een Bart Römer, dat ik verhuisde naar de Filmacademie. Nu schrijf ik lekker verhaaltjes en daar verdien ik zelfs m’n brood maar dat ik mijn hart volg, komt wel echt door dit soort Linkse troela’s zoals Eva en Talitha. Het is allesbehalve vrouwvriendelijk. Die mag Jan wat mij betreft aan blijven pakken want die ‘reality soap’ kwam wél in aanmerking voor de Televizier Ring. Een serie wat zo onethisch en raar is als ik weet niet wat.

  Goed, dit: https://m.youtube.com/watch?v=NBwrO3LcNYM

  Dit^ is dus het filmpje dat de meiden al zingend klaarkomen en daadwerkelijk een orgasme krijgen (Dennis, jij ook even opletten!). Voor alle geilerds met verkrachtingsfantasieën hier zeker een aanrader! Lekker preuts ruk-materiaal voor de mannen van Roddelpraat. Veel plezier!

  4
  1
 9. Linkmiegel zegt:

  Blijf het nieuws even volgen de aankomende weken. Dan zal er ergens langskomen dat deze dame op ene een nieuw programma op de buis krijgt.

  Vraag je dan niet af hoe zij nou weer een nieuw programma heeft gekregen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.