Non-talent Talitha Muusse beschikt wel over ruggengraat

We meldde laatst al dat het meisje dat naast Sven Kockelmann bij Op1 zit te stamelen de revolutie wilde leiden. Er waren net zoveel deelnemers bij haar demonstratie als mensen die vinden dat ze enige toegevoegde waarde heeft in het medialandschap. Talitha heeft geen talent voor presenteren of journalistiek in het algemeen, maar ze blijkt wel ballen te hebben. En dat is vrij uniek in Hilversum.

Ze mocht na haar oproep om de straat op te gaan niet meer over politiek praten van haar baas en dus weigert ze nog verder te werken aan het programma. “Ik heb besloten de laatste uitzending van Op1 niet te presenteren. De KRO NCRV heeft voorwaarden gesteld aan mijn optreden die botsen met mijn professionele en persoonlijke waarden, zoals de eis om niet meer mee te mogen praten tijdens politieke gesprekken aan tafel. Dit staat mijn journalistieke vrijheid in de weg.” Nou meid, er staat je wel meer in de weg. Namelijk het niveau van een schoolkrantredacteur hebben.

“Ik benadruk hier dat ik dankbaar ben vóór het prachtige podium van de afgelopen weken. Het was een eer naast Sven Kockelman plaats te nemen en van hem te leren, hij is een vakman. Ik wil alle kijkers bedanken voor de onwijze support en het vertrouwen dat jullie hebben gegeven aan mijn gezicht op jullie buis! Dank, alle berichten hebben mij goed gedaan de afgelopen tijd🙏🏽❤️” Die zien we nooit meer terug.

4 reacties op “Non-talent Talitha Muusse beschikt wel over ruggengraat

 1. Niersteentje zegt:

  Beste keus die ze gemaakt heeft ever! Ze doet de kijker veel plezier. Scheelt zoveel ergernis!

  Komt ook mooi overeen met haar uitspraak die de van de week op Clubhouse maakte; Ze wilde geen overheid of politieke partij meer aan “haar” op1 tafel als Rutte zou aanblijven.

  Nou Rutte mocht blijven, dus baaai baaai Talidinges ! Kusje!

  0
  0
 2. quadrant vehicles zegt:

  847792 147363Oh my goodness! a wonderful post dude. Thanks Nevertheless My business is experiencing issue with ur rss . Dont know why Not able to sign up for it. Possibly there is any person obtaining identical rss difficulty? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 783080

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.