Non-talent Talitha Muusse beschikt wel over ruggengraat

Thalita-Muusse

We meldde laatst al dat het meisje dat naast Sven Kockelmann bij Op1 zit te stamelen de revolutie wilde leiden. Er waren net zoveel deelnemers bij haar demonstratie als mensen die vinden dat ze enige toegevoegde waarde heeft in het medialandschap. Talitha heeft geen talent voor presenteren of journalistiek in het algemeen, maar ze blijkt wel ballen te hebben. En dat is vrij uniek in Hilversum.

Ze mocht na haar oproep om de straat op te gaan niet meer over politiek praten van haar baas en dus weigert ze nog verder te werken aan het programma. “Ik heb besloten de laatste uitzending van Op1 niet te presenteren. De KRO NCRV heeft voorwaarden gesteld aan mijn optreden die botsen met mijn professionele en persoonlijke waarden, zoals de eis om niet meer mee te mogen praten tijdens politieke gesprekken aan tafel. Dit staat mijn journalistieke vrijheid in de weg.” Nou meid, er staat je wel meer in de weg. Namelijk het niveau van een schoolkrantredacteur hebben.

“Ik benadruk hier dat ik dankbaar ben vóór het prachtige podium van de afgelopen weken. Het was een eer naast Sven Kockelman plaats te nemen en van hem te leren, hij is een vakman. Ik wil alle kijkers bedanken voor de onwijze support en het vertrouwen dat jullie hebben gegeven aan mijn gezicht op jullie buis! Dank, alle berichten hebben mij goed gedaan de afgelopen tijd🙏🏽❤️” Die zien we nooit meer terug.

https://www.instagram.com/p/CNPk4twl0wm/?utm_source=ig_web_copy_link