Ah nee… Patty Brard onthult aantal bedpartners

Patty-Brard

Ja, je leest het goed… En wat ben je een smeerpijp dat je dit artikel opent, bah. Je leest de titel ‘Ah nee… Patty Brard onthult aantal bedpartners’ en je denkt: “ja, dit moet ik weten!” Nou ja, nu je er toch bent: welkom.

Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond schrijven een egoboek over Patty Brard waarin ze heeft onthuld hoeveel bedpartners zij in haar leven heeft gehad. Eerder schreef Michel al een boek over Patty.

De schrijvers van het boek hebben gevraagd met hoeveel mannen zij het bed heeft gedeeld. Waarom ook maar iemand dat zou willen weten mag god weten, maar ze geeft er een vaag antwoord op. Als een soort meerkeuzevraag zegt Patty in eerste instantie: “Geen idee.” Maar… “Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.” Dus hoeveel bedpartners heeft Patty gehad?:

A. Geen idee

B. Waarschijnlijk vijftig

C. Honderdvijftig

D. Zeventig

Nu is dat eigenlijk al too much detail, maar deze fantastische schrijvers wilden hun onderzoek verder uitbreiden en vroegen naar Patty’s eerste keer. Ze was veertien of vijftien jaar toen ze het voor het eerst deed: “Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Patty ging ook ooit met Ron Brandsteder rond wie het meest ranzige roddeltje ooit werd verspreid. Hij zou fan zijn van wel erg gore seks. Patty reageert ook hier op: “Als je doelt op dat maar aanhoudende gerucht over poepseks, dat is letterlijk en figuurlijk aan mijn neus voorbij gegaan.”

Ja, ja. Op zich klinkt het natuurlijk wel grappig en niet eens zo vreemd aan de oren dat Patricia Paay van de gele rommel zou zijn en Patty Brard van de bruine. Oké, nee, sorry. Haal deze gedachte maar weer snel uit je hoofd anders wordt het nog een hel van een nacht voor je.