Ah nee… Patty Brard onthult aantal bedpartners

Ja, je leest het goed… En wat ben je een smeerpijp dat je dit artikel opent, bah. Je leest de titel ‘Ah nee… Patty Brard onthult aantal bedpartners’ en je denkt: “ja, dit moet ik weten!” Nou ja, nu je er toch bent: welkom.

Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond schrijven een egoboek over Patty Brard waarin ze heeft onthuld hoeveel bedpartners zij in haar leven heeft gehad. Eerder schreef Michel al een boek over Patty.

De schrijvers van het boek hebben gevraagd met hoeveel mannen zij het bed heeft gedeeld. Waarom ook maar iemand dat zou willen weten mag god weten, maar ze geeft er een vaag antwoord op. Als een soort meerkeuzevraag zegt Patty in eerste instantie: “Geen idee.” Maar… “Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.” Dus hoeveel bedpartners heeft Patty gehad?:

A. Geen idee

B. Waarschijnlijk vijftig

C. Honderdvijftig

D. Zeventig

Nu is dat eigenlijk al too much detail, maar deze fantastische schrijvers wilden hun onderzoek verder uitbreiden en vroegen naar Patty’s eerste keer. Ze was veertien of vijftien jaar toen ze het voor het eerst deed: “Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Patty ging ook ooit met Ron Brandsteder rond wie het meest ranzige roddeltje ooit werd verspreid. Hij zou fan zijn van wel erg gore seks. Patty reageert ook hier op: “Als je doelt op dat maar aanhoudende gerucht over poepseks, dat is letterlijk en figuurlijk aan mijn neus voorbij gegaan.”

Ja, ja. Op zich klinkt het natuurlijk wel grappig en niet eens zo vreemd aan de oren dat Patricia Paay van de gele rommel zou zijn en Patty Brard van de bruine. Oké, nee, sorry. Haal deze gedachte maar weer snel uit je hoofd anders wordt het nog een hel van een nacht voor je.

39 reacties op “Ah nee… Patty Brard onthult aantal bedpartners

 1. Doorstamper zegt:

  Ik zit nu op zo’n 4500 en ik ben niet eens een BN-er. Ik ben wat rustiger aan gaan doen toen ik een vaste relatie kreeg. Wat een drukte om niks weer.

  4
  8
 2. IetsInMijnBroekje zegt:

  Iemand die zonder talent zichzelf al zo lang in de schijnwerpers weet te krijgen, moet wel de benen gespreid hebben voor iedereen met iets in zijn broekje. 50 bedpartners lijkt me schromelijk onderdreven.

  7
  0
  • DR. EBERHARD KONTJEBONKER zegt:

   Gaat niet gebeuren. Pak dat halve varken wat je bij de slager gehaald hebt maar weer eens uit de ijskast voor een gezellig avondje.

   3
   4
 3. Erik zegt:

  Patty Patty Patty, stak een tuinslang in haar reet om de boel te spoelen.
  Wat een smerig wijf is dat zeg. Die gaat Jantje niet likken hoor, walgelijk wijf.

  2
  2
 4. Mercedes Diva (De Megalodon Transformer) zegt:

  Ik krijg nog geld van Jan Roos! Hijs zomaar weggegaan zonder te betalen en heeft ook al mijn poppers meegenomen! Je bent niet meer welkom bij ons!

  3
  2
  • Henk Opdam zegt:

   Hahaha waarom horen we hier in Roddelpraat nooit meer wat over? Jannnnnn!!!!! nodig Mercedes Diva eens uit in Roddelpraat! Waar ben je zo bang voor xD

   5
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.