Ron Brandsteder rijdt 3FM’ers aan


De kornuiten van 3FM zijn razend. Vooral Wijnand Speelman van 3FM is onwijs boos omdat hij zich voelt aangereden door Ron Brandsteder.

De situatie: Wijnand stond met zijn kornuiten te jeu-de-stoelen op de parkeerplaats, normaalste zaak van de wereld natuurlijk. Komt Ronnie aanrijden met z’n bak en knalt hij de hele boule aan de kant door gewoon gas te blijven geven terwijl ze er nog stonden. Beide partijen zijn hier toch zo achterlijk bezig, waar hebben we het nog over. Kinderachtige gedoe. Aan zijn drankneus te zien had dhr. Brandsteder weer een bakkie te veel op. Of hij is het leven gewoon zat nu hij de 70 gepasseerd is.

29 reacties op “Ron Brandsteder rijdt 3FM’ers aan

  • Belastingbetaler zegt:

   Waarom betaal ik nog belasting in dit land? Voor de ene presentator die boos wordt op de andere die live met stoelen gooit op straat? Waanzin!

   13
   1
 1. Dwight Power zegt:

  Ik heb het filmpje gekeken en even een citaat van Wijnand (?) : “[…] en wat doet hij? Gaat hij gas lopen geven!”
  Gaat hij gas lopen geven? Bedoel hij misschien: ‘geeft hij gas’?!
  Dat achterlijke gedoe met het onnodig gebruik van het hulpwerkwoord ‘gaan’ stoort mij mateloos. Vroeger praatten alleen Antillianen zo (ik ga hut jah seggah jongah) maar tegenwoordig dus ook domme blanken. Vooral bij de influencers en andere sociale media-mongolen kom je het veel tegen. Complete verloedering van taal en maatschappij, met dank aan Groenlinks/D’66 (en onder Mark Rutte tegenwoordig ook de VVD).

  14
  10
 2. Bellabeer, oud collega van Ron zegt:

  Wat een Alphaman is het ook, een bonk testosteron
  Als ik er aan terug denk doet mijn berengatje nog zeer.
  Van ons tweetjes was hij het beest

  2
  3
 3. Ron Brantsteedert zegt:

  Die gasten hebben overal SCHIJT aan. Ga vooral zo door. Domme DROLLEN zijn het. Tot de POEP de ventilator raakt zegt men. Dan piepen ze wel anders zegt mijn DONKERBRUIN vermoeden.

  1
  1
 4. Droeftoeter zegt:

  ‘Schopt zo die stoelen aan de kant’ Serieus? Het lijkt meer op een peuter die voor het eerst tegen een voetbal ’trapt’ Ik snap Ron wel, die heeft al eens een onder invloed zijn Jaguar de plomp ingereden en wil dat zijn Bentley niet aandoen. Hij smacht naar eerste borrel op kantoor en dat loopt vertraging op omdat een stel schoffies de straat blokkeren…..

  2
  1
 5. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Hahahahaha Ronnie Brandsteder bezopen achter het stuur. Hopelijk heeft hij die 3FM kneus flink geraakt, wat een grafkop heeft die vent, ik zou mijn hond er nog vanaf trekken!

  0
  0
 6. Ronnie T zegt:

  Ron heeft gelijk. Ook hij is boos dat 3 FM nog steeds in de lucht wordt gehouden met kleuter dj’s die de weg blokkeren om live jeux de stoelen op de radio. Kansloos! Waarom worden hier geen kamervragen over gesteld? Het is belachelijk dat er al jaren belastinggeld wordt gepompt in een zender waar geen hond naar luistert.

  0
  0
 7. Rick B zegt:

  Zou het kunnen dat R.B gewoon op tijd wilde zijn voor zijn eigen progamma?
  Hij had gewoon ff geen tijd voor lullige spelletjes op slecht verlichte parkeerplaats.
  Hij had het misschien iets subtieler aan kunnen pakken dat wel maar zoals zo vaak staat alleen dat stukje film online waar je ziet dat R.B de weg vrij maakt
  Zou het kunnen dat ze zijn irritatie grens al hadden bereikt ?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.