Giel Beelen nieuwe baas 3FM

giel-beelen

Althans dat was het voorstel van Ronald Molendijk in Shownieuws. En wij van Roddelpraat vinden het een goed idee. Daar later straks meer over. 3FM stelt natuurlijk geen reet meer voor. Het marktaandeel is onder de twee procent gedonderd.

“Ik weet hoe ze Radio 3 naar boven kunnen krijgen: alles op Giel Beelen. Gewoon alles op Giel. Maak die gast zendermanager, laat hem gewoon weer ontsporen. Natuurlijk! Als er een iemand radio ademt, dan is het Giel”, aldus Molendijk. En daar heeft die kerel natuurlijk gewoon gelijk is. Giel maakt die ongewassen overjarige puberrol prima waar. Hij is de man die weer leven in de brouwerij kan brengen daar. “Er komt natuurlijk gezeik van, maar dan gebeurt er wel wat. Nu gebeurt er niks.”

Roddelpraat

En gezeik zal er komen. Beelen liet namelijk in Roddelpraat weten dat hij ons gelijk een plekje zou geven op 3FM. En hoewel Jan en Dennis een broertje dood hebben aan de NPO zouden ze dat aanbod zeker niet afslaan. Dus hup Giel! Help die ingestorte kolerebende er weer bovenop. We komen je graag helpen.