Oeps… Patty Brard is boos

Patty-Brard-boos

Patty Brard is boos. Onder anderen op ons. Waarom dit keer? Wij deelden een artikel waarin we ons AFVROEGEN of Patty trouble in paradise had met haar butler, Antoine. We hebben dus nooit gezegd dat er problemen waren, maar Patty is wel WOEST.

‘Lees dit twee keer en denk na’

Het ging om de quote die ze in haar story op Instagram deelde waar in stond: “Relatie met een narcist in een notendop. Je gaat van de perfecte liefde van hun leven naar niets dat je ooit goed genoeg doet. Je zult alles geven en zij zullen alles nemen en je steeds minder teruggeven. Je zult uiteindelijk uitgeput raken, emotioneel, mentaal, spiritueel en waarschijnlijk financieel, en er dan de schuld van krijgen.”

Ook schreef ze hierboven: “Lees dit twee keer en denk na.” Waarom ze die tekst dan op Instagram deelden: geeeen ideee?? Het ging volgens haar in ieder geval niet over haar relatie met haar butler.

Patty uit haar woede in het weekblad Weekend: “Als ik een keer iets post over narcisme, wil dat toch nog niet gelijk zeggen dat het een cryptische boodschap naar mijn man toe is, waarin ik verwijs naar het feit dat wij uit elkaar zijn en dat hij een narcist is?” Patty patty patty is het helemaal zat: “Ik ben er echt klaar mee. Normaal reageer ik niet op dit soort dingen, maar ik vind het zó zielig!”

‘Ik ben van de tegeltjeswijsheden’

Ze vervolgt haar statement over ‘het feit’ dat ze dit nooit aan haar man zou richten op deze manier: “Ik ben toch geen zestien! Doe normaal. Ik ben van de tegeltjeswijsheden, dus ik post wel vaker quotes op mijn Instagram en dat gaat dan over van alles.”

Maar Pat, vertel ons eens: waar ging de quote dan wel over? “Ik vond het een heel duidelijke omschrijving van een situatie waarin ik weleens heb gezeten, en die mij uiteindelijk heel veel geld heeft gekost. Ik hoef dan verder geen namen te noemen lijkt mij, iedereen weet wel waar het dan over gaat.”

Toch weer lekker tegenstrijdig

Aaahhh…. Dus net zeg je dat je geen zestien bent, omdat je geen cryptische boodschappen aan een persoon verspreid op deze manier, maar toch doe je dat hier eigenlijk wel. Toch? Of hebben wij het nu weer helemaal verkeerd begrepen en kunnen we straks nog een woede-aanval verwachten?