Oeps… Patty Brard is boos

Patty Brard is boos. Onder anderen op ons. Waarom dit keer? Wij deelden een artikel waarin we ons AFVROEGEN of Patty trouble in paradise had met haar butler, Antoine. We hebben dus nooit gezegd dat er problemen waren, maar Patty is wel WOEST.

‘Lees dit twee keer en denk na’

Het ging om de quote die ze in haar story op Instagram deelde waar in stond: “Relatie met een narcist in een notendop. Je gaat van de perfecte liefde van hun leven naar niets dat je ooit goed genoeg doet. Je zult alles geven en zij zullen alles nemen en je steeds minder teruggeven. Je zult uiteindelijk uitgeput raken, emotioneel, mentaal, spiritueel en waarschijnlijk financieel, en er dan de schuld van krijgen.”

Ook schreef ze hierboven: “Lees dit twee keer en denk na.” Waarom ze die tekst dan op Instagram deelden: geeeen ideee?? Het ging volgens haar in ieder geval niet over haar relatie met haar butler.

Patty uit haar woede in het weekblad Weekend: “Als ik een keer iets post over narcisme, wil dat toch nog niet gelijk zeggen dat het een cryptische boodschap naar mijn man toe is, waarin ik verwijs naar het feit dat wij uit elkaar zijn en dat hij een narcist is?” Patty patty patty is het helemaal zat: “Ik ben er echt klaar mee. Normaal reageer ik niet op dit soort dingen, maar ik vind het zó zielig!”

‘Ik ben van de tegeltjeswijsheden’

Ze vervolgt haar statement over ‘het feit’ dat ze dit nooit aan haar man zou richten op deze manier: “Ik ben toch geen zestien! Doe normaal. Ik ben van de tegeltjeswijsheden, dus ik post wel vaker quotes op mijn Instagram en dat gaat dan over van alles.”

Maar Pat, vertel ons eens: waar ging de quote dan wel over? “Ik vond het een heel duidelijke omschrijving van een situatie waarin ik weleens heb gezeten, en die mij uiteindelijk heel veel geld heeft gekost. Ik hoef dan verder geen namen te noemen lijkt mij, iedereen weet wel waar het dan over gaat.”

Toch weer lekker tegenstrijdig

Aaahhh…. Dus net zeg je dat je geen zestien bent, omdat je geen cryptische boodschappen aan een persoon verspreid op deze manier, maar toch doe je dat hier eigenlijk wel. Toch? Of hebben wij het nu weer helemaal verkeerd begrepen en kunnen we straks nog een woede-aanval verwachten?

27 reacties op “Oeps… Patty Brard is boos

  • Zeekoe zegt:

   Heeft deze muts op de moeder mavo gezeten ofzo? ‘Normaal reageer ik niet’ Maar telkens reageert deze ex-zeekoe dus wel. En laat zich altijd de tent uitlokken.

   18
   10
 1. Collectorsitem Veilinghuis te koop van miss Brard zegt:

  Binnenkort bij opbod 1glazen salontafel het glazen blad is vrij creatief met harde en zachte bolussen ge etst.

  6
  5
  • JanisEenDikkeLoser zegt:

   Stelletje losers van Roddelpraat. I’m had nooit van leven gedacht dat ik aan de kant van Phatty zou staan maar jullie losers ontleden alles voor de clickbait omdat dikke Jan te lui is om te werken (lees: niks anders kan)

   5
   14
 2. Iknoemhaargeenveenlijk zegt:

  Tja als je vage teksten zonder context op Instagram zet, gaan mensen zelf raden wat je ermee bedoelt.
  Wees dan duidelijk en ga dan niet hysterisch doen als men je verkeerd begrijpt. Doos!

  17
  5
 3. Bewonersvereniging Bergen zegt:

  Wij zijn al jaren boos op Jan Roos. Openbare dronkenschap, wildplassen, schreeuwen. Maar doet het varken er wat mee ? Neen, omdat het een asociaal min stuk stront is

  13
  7
 4. Rinus Rukwind zegt:

  Ik wil Antoine heerlijk klaar pijpen en vervolgens mijn gespierde lul in Patty haar uitgelubberde kontje steken, dit alles terwijl Dennis ons filmt.

  4
  7
 5. Jullie ome Janus, het minne volgevroten schreeuwende varken zegt:

  De wereld lijkt soms in brand te staan. Daarom geniet een beetje. Ieder een fijn weekeinde gewenst met koele kloeke biertjes en heerlijke stiekeme likjes aan zilte meidengrotjes met de duur van een uur of twee
  ps stort 5 euries kleutzakken

  2
  4
 6. Uitspraak zaak Roos zegt:

  Ondanks de kennelijke staat van dronkenschap van de aangeefster heeft de verdachte ervoor gekozen om s€ks met haar te hebben. Het hof acht daarom ook het opzettelijke karakter van de gedragingen van de verdachte bewezen.

  4
  0
 7. Tenlastelegging Zaak Roos - openbare dronkenschap zegt:

  De verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan verstoring van de openbare orde terwijl hij in staat van dronkenschap verkeerde. Meerdere malen heeft de verdachte passanten aangesproken en is hij vervolgens aan hen gaan hangen.

  6
  0
 8. Jimmy zegt:

  Meelij met de echte ibiziaanse gewone man. Dat hele eiland verneukt door omhooggevallen uitschot. Ik gun ze een Duterte en een fatsoenlijk inkomen zonder mafklappers op hun eiland.

  2
  2
 9. Liza zegt:

  Patty Brard, gore vieze wijf, altijd achter the best blanke man met geld en ja hoor…ze heeft t altijd voor elkaar gekregen, vieze gore indo wijf. Puwek

  0
  11
 10. Frank zegt:

  Mist Patty haar snuifje/drankje/eten? Of heeft ze er juist weer te veel van gesnoept? In elk geval spreekt het orakel weer onzin. Word zo moe van al die “wijsheden”twitterende BN-ers.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.