Relletjes

Nick Schilder verklaart zijn boze blik bij Eva Jinek

Nick-Schilder-Simon-Keizer

Vanavond volgt bij RTL Boulevard het volledige item, maar op de website was alvast een video te bekijken van Nick en Simon. Nick Schilder verklaart zijn boze blik bij Eva Jinek. Spoiler: het klinkt allemaal weer erg ongeloofwaardig.

Nick begint erg flauw met: “Ik ben m’n wenkbrauwen gaan epileren, want het schijnt zo te zijn dat ik een nogal donkere uitkijk heb. Dus ik ben er mee aan de slag gegaan. Ik probeer ook heel veel te glimlachen steeds.” Haha! Wat leuk! En nu het serieuze antwoord: “Nou, weet je, het is vooral zo: ik was heel gespannen voor het interview. Dat was gewoon de reden. Ik wilde heel graag dat de boodschap goed over zou komen.” Ja, sure…

Vervolgens is de vraag of de twee nou echt geen ruzie hebben. Simon Keizer reageer hierop: “Die vraag werd bij Eva aan tafel ook gezegd.” Correctie: gezegd = gevraagd. Continué: “Het wordt al achttien jaar aan ons gevraagd: ‘is er nooit eens ruzie?’ En dan is het saaie antwoord steeds ‘nee’. Ik blijf daarbij. We zijn op heel goeie voet.”

Wel erkent Simon dat het een moeilijk iets is geweest. Hij vervolgt: “Het is gewoon een heel heftige beslissing geweest. En zoals we aan hebben gekaart: Nick had nog graag door gewild, ik niet. Ja, dan loop je niet samen de polonaise. Ik denk dat iedereen dat wel begrijpt.” Een kleine erkenning van een onenigheid wordt hier wel benoemd, maar om de feitelijke oorzaak wordt wel heen gedraaid. Nou, ja… Wat moeten ze ook anders, hè?

Het desbetreffende interview heeft RTL Boulevard opgenomen toen Nick en Simon bezig waren met het verkopen van The Streamers-merchandise:

[sc name=”nick_en_simon_reel”][/sc]

Nog geen reacties