Nick Schilder is net zo schuldig als Simon Keizer

Juice Channel deelt in hun story op Instagram juice over Nick en Simon. In de uitzending deelden wij al de echte reden van de scheiding van het zangduo. Volgens Juice Channel steekt de vork iets anders in de steel: Nick Schilder is net zo schuldig als Simon Keizer.

Nou, ja, net zo schuldig misschien niet, maar hij zou zeker niet zo onschuldig zijn als hij zich nu voordoet. Volgens bronnen die Juice Channel heeft gesproken zou Nick ook niet zo netjes zijn geweest in zijn relatie. Het Snapchat-account wat Simon gebruikte, zou ook af en toe door Nick in gebruik zijn genomen.

Dat Nick het Snapchat-account ook in gebruik zou hebben genomen is enigszins nieuws, maar op zich wisten we natuurlijk al dat beide mannen heus wel van het leven gesnoept hebben (om het zo maar te zeggen). Het zou alleen zo zijn dat Nick nu andere keuzes maakt in het leven en voor het gezinnetje wil gaan. Nick zou klaar zijn met al het vreemdgaan en snuiven, maar Simon was nog losgeslagen.

Is dit dus echt een nieuwtje van Juice Channel? Niet per se… Maar het is toch leuk om even te delen. Waar rook is, is vuur zeggen we ook altijd maar.

26 reacties op “Nick Schilder is net zo schuldig als Simon Keizer

 1. Jan Roos het smerige alcohol🐷 zegt:

  Joyce is even boodschappen doen. Tot het domme konijn terug komt kan ik even met broek op de enkels dickpics maken en verzenden hik hik burp

  4
  18
 2. PRAETORIAN zegt:

  Ik ben zo geïndoctrineerd door roddelpraat dat in mijn hoofd na het woord ‘stukadoor’ standaard ‘(s)collectief’ geplakt wordt, afhankelijk van of Jan of Dennis het zegt. Thanks guys.

  8
  1
 3. Grote beer😎 zegt:

  Die jan roos en Dennis schouten. Die moeten zelf eens een keer tegen de verkeerde persoon aanlopen wat wat een schande zijndie twee kots van ze

  10
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.