Bewijs: Nick en Simon liegen bij Jinek

Nick-Schilder

Gisteravond hebben we naar het professioneel voorgeprogrammeerde toneelstukje gekeken van Nick en Simon. We moeten ze alle drie meegeven dat ze het goed gedaan hebben. Nick en Simon waren bijna geloofwaardig, maar gelukkig wist Eva hier en daar wel de kritische vragen te stellen. Maar wij hebben bewijs dat Nick en Simon liegen bij Jinek.

Simon’s smoesjes

Eerst kwam Simon aan het woord om antwoord te geven op de vraag waarom ze nou eigenlijk uit elkaar gingen. Hierop volgde een heel l*lverhaal van 10 minuten waarin vertelt wordt dat Simon er gewoon klaar mee was.

En natuurlijk is dat hun verhaal bij Jinek, maar hoe zit het dan met alle andere verdachtmakingen? Denk aan het ontvolgen op Instagram en de roddels die afgelopen tijd aan het rondzingen waren. Om nog maar niet te spreken over het feit dat Nick boosheid in zijn ogen lijkt te hebben en Simon geen seconde aankijkt.

Simon zou klaar zijn met ‘Nick en Simon‘, maar Nick was er eigenlijk nog helemaal niet klaar mee. Wanneer Jinek vraagt of ‘Nick en Simon’ klaar was, antwoordt Nick met: “Nee, zeker niet. We wisten na al die jaren nu nog een vernieuwd concept neer te zetten.”

Nick en Simon kijken elkaar niet aan

Eva gooit gelukkig wel even de paarse olifant op tafel en zegt: “het valt me op dat jullie elkaar niet aankijken.” Waarop Simon nog grapt: “wil je een staredown of zo?” “Ik vertrouw gewoon op mijn intuïtie met dit soort dingen”, aldus Eva. Nick’s professioneel geregisseerde antwoord hierop is dat ze dat voorheen ook niet deden, omdat ze liefdesliedjes zingen en het dan ook gek vinden om elkaar aan te kijken. Alleen zingen ze nu geen liefdesliedje, maar zitten ze aan tafel bij Jinek. Bijzonder, bijzonder, bijzonder.

Ook op de vraag of de vriendschap er nog is wordt er gelijk heel hard gelachen alsof er een hele domme vraag gesteld wordt. Het is dus minstens opvallend te noemen dat elke kritische vraag wordt afgedaan met hard gelach.

Wees echter niet getreurd lieve Roddelpraatkijkers, want morgen komt de nieuwe uitzending online en dan komen wij met bewijsmateriaal waaruit blijkt wat de echte reden van de scheiding is.