Nick en Simon kijken elkaar niet meer aan

Schermafbeelding 2022 08 20 om 14.30.26

Nick en Simon kijken elkaar niet meer aan in de aflevering van I Want Your Song. Een televisieprogramma van rapper Snelle. Dat zouden de vermoedens van de vermeende breuk alleen maar versterken.

Wij zijn nog steeds midden in het rouwproces hoor, want het valt ons ont-zet-tend zwaar dat de twee klaar met elkaar zijn. Maar ook uit het clipje van het bijbehorende nummer is wel te merken dat de twee inderdaad beter kunnen stoppen, want wat een trieste vertoning is dit. Choreografie is níet aanwezig en het plingeltje is nog simpeler in elkaar gezet dan een gemiddeld nummer van Rapper Sjors.

De opnames voor het televisieprogramma waren al opgenomen voordat bekend werd dat de twee elkaar niet meer kunnen luchten. Tina Nijkamp heeft de beelden bestudeerd en kwam tot de volgende conclusie: “Het viel me heeeeeel erg op dat Nick en Simon elkaar in I Want Your Song geen enkele keer aankeken. Zelfs niet in de clip.” Die clip is hieronder te zien, dus oordeel zelf.

15 reacties op “Nick en Simon kijken elkaar niet meer aan

 1. Gatverdamme! zegt:

  WAT EEN KUT MUZIEK… Vreselijk. Geluidsmuur om Volendam a.u.b. en nooit meer iemand van die kut palingsound eruit laten… BAH

  15
  3
 2. Dennisliegt zegt:

  BREAKING: Dennis Schouten heeft zijn tia gefaked om uit Expeditie Robinson te kunnen. Hij had gewoon geen ruggengraat om het vol te houden.

  Uit betrouwbare bron dus dan moet het kloppen. 👍

  9
  18
 3. Ben el Haram zegt:

  Volgens voorzitter van de Mevlana-moskee, Ceylan Kürk, is zo.
  “Ik weet daar alles van”, zegt hij.

  3
  7
 4. H. Goering zegt:

  Wat boeit het nou wat Tina Nijkamp daarvan vindt. Dat veenlijk was vroeger een ontwikkelaar van ubergoedkope SBS-pulp en al 10 jaar niet meer relevant in TV-land.

  11
  0
  • H. Goering zegt:

   Ps. Volendammers zijn allemaal Inteelt. Allemaal steriliseren dus zodat dit walgelijke volk zich niet meer kan voortplanten en uitsterft.

   8
   5
 5. Daddy with his little sugar girl zegt:

  Daddy kent iemand en die is groot fan van Nick & Simon. Daddy hoopt daarom dat ze het gauw weer goed gaan maken met elkaar. Kijk omhoog.

  4
  0

Reacties zijn gesloten.