Nick en Simon zwijgen voor Eva Jinek

29 augustus zitten de Vollendamse zangertjes bij Eva Jinek in de talkshow en houden daarom nu hun mond dicht over hun echtscheiding.

Privé-baas Evert Santegoed laat weten: “Ze praten er een beetje omheen en dat is omdat ze afspraken hebben met Eva Jinek om daar groot nieuws bekend te maken. Daar zijn we even voor gaan liggen. We hebben het gras voor Eva’s voeten weggemaaid.”

De TOP presentatrice van Nederland heeft het voor elkaar gekregen dat de mannen hun mond nu moeten houden over hun eigen keuzes. Natuurlijk kiezen die twee er ook zelf voor om het op deze manier aan te pakken, maar toch is het jammer dat dat oncollegiale loeder op deze manier roet in het eten gooit.

22 reacties op “Nick en Simon zwijgen voor Eva Jinek

 1. Pieter zegt:

  Da’s toch goed nieuws…??

  Zo houden die twee huilstruiken in elk geval de komende vier weken nog de klep dicht.

  Die Jankbal Santegoeds zouden ze ook beter smoren, voorgoed.
  Manmanman, wat een treurnis.

  20
  4
  • viezerik zegt:

   Ze heeft inderdaad wel een paar heerlijke puppies. Wat zou ik daar graag mijn lul eens lekker tussen leggen zeg. en dan dat het hele gezicht volspuiten met sperma.

   7
   12
 2. Backdraft zegt:

  Zou het niet beter zijn als Eva Jinek het seizoen opent met de stand van zaken over het onderzoek naar alle misstanden bij The Voice Of Holland?

  Dat was de cliffhanger voor de zomerstop …… of zijn we dit soms vergeten??

  12
  0
 3. Ramin zegt:

  Dus zat in de auto bij Jan, en hij wou zoenen, van het een kwam het ander maar hij stonk naar drank en peuken. Hij pakte me bij m’n nek en noodgedwongen ging ik aan de slag, Jan had niet gelogen, zo’n grote had ik nog nooit gehad.

  6
  7
  • Kabouter van Rossum zegt:

   Nick of Simon lijkt op Niels. Vraag mij niet welke van de twee. Ik heb geen delete button in mijn geheugen om ongewenste bestanden te verwijderen.

   0
   0
 4. Anti Alles zegt:

  Hier zijn ze 20 jaar te laat mee deze uber nichterige popmuziekantjes. Die Nick kan wel zingen, maar Simon hangt er al 20 jaar aan vast als een gaylord.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.