Eva Jinek een “oncollegiaal loeder”

Johan Derksen

Dat het maar duidelijk is. Johan Derksen maakte gisteravond gehakt van de talkshowhost. Volgens De Snor had ze niet alleen opgeroepen niet meer naar Vandaag Inside te kijken en te stoppen met adverteren rondom het programma, ze zou het stoppen ook uitgebreid hebben gevierd.

“Een redactielid van ons was samen met Eus aanwezig bij de laatste uitzending van Jinek. Dat was op vrijdagavond. Toen waren wij net gestopt. Jinek gooit na de uitzending altijd wat pils naar binnen, die is op het toneel gesprongen en heeft daar staan dansen en schreeuwen in de microfoon van: ‘Wij hebben dat Vandaag Inside toch maar mooi van de buis gekregen!’”

“Je hoeft ons niet aardig te vinden, maar niet dit soort grappen achter je rug. Ik ben heel vaak bij d’r geweest en ik vind het een prima wijf hoor. Je kunt er inderdaad mee lachen enzo, maar dan verwacht ik niet dat ze dit soort rare kreten slaakt buiten de uitzending om, dat ze blij is dat de concurrentie geliquideerd is.”

18 reacties op “Eva Jinek een “oncollegiaal loeder”

 1. remzi bakkal zegt:

  amina koyum die eva jinek is een enge vrouw lan.vallahi als ik haar zie dan duik ik weg. die johan derksen wilt zijn hele hoofd wel in haar kont steken denk ik. amina koyum en die kale knakker gijp wilt zijn hoofd in de kont van derksen steken. lan olum wat is dit voor een raar text geworden lan? iedereen steekt zijn kop in iemand anders zijn kont amina koyum.

  4
  50
 2. Reporter zegt:

  Volgens de glasbakbig Jan Roos, tegenwoordig haatvarken van professie, vroeger een minne collegiale hond bij Powned, terecht daar weggeschopt

  3
  56
 3. Tinus zegt:

  De wereld van de bnn-ers begint toch wel behoorlijk toxic te worden. De beerput is los

  15
  1
  • Fan van roddelpraat zegt:

   Jinek heeft last van tegenvallende kijkcijfers en dacht makkelijk te scoren ten koste van iemand anders. Gebeurd overal. Trouwens dhr Derksen kruipt wel er ver in de hol van de Mol. Nu weer die dochter van Linda prijst hij de hemel in. Echt storend. Deze dochter krijgt wederom alle kansen en wordt naar voren geschoven.

   6
   3
 4. stoomwals zegt:

  En weer heeft Derksen gelijk: Jinek is niks anders dan een dikke vette CUNT. Het gaar deze vrouw alleen maar om geld, macht, roem, status, en alles wat slecht en lelijk is.

  13
  1
 5. Kaagje danst op tafel zegt:

  Wat is dat toch in D66 kringen dat iedereen uit vreugde op tafels staat te springen

  Zal wel een bug in het systeem zitten

  3
  1

Reacties zijn gesloten.