Iedereen alweer hélemaal klaar met Nick & Simon

onmogelijke-duetten

Zangers Nick en Simon uit cocaïneplantage Volendam, bekend van Jan Smit, hebben sinds enige tijd weer een programma. Onmogelijke Duetten heet het. SBS-troep voor verveelde bankaardappelen die niet snappen dat er een leven buiten de televisie om is. Gelukkig krijgen steeds meer mensen door dat het lauwe hap is.

Naar het programma waarin bekende artiesten een duet zingen met een onbereikbare collega keken vorige week nog 1,21 miljoen mensen. Deze weeg zakken ze harder weg dan Dogecoin na het optreden van Elon Musk bij SNL; slechts 776.000 mensen keken naar het prime time programma op SBS.

Nog een paar weken en we zijn ook hier weer van verlost.

8 reacties op “Iedereen alweer hélemaal klaar met Nick & Simon

 1. allochtoon zegt:

  Talpa meneer kan grote baas Jan en kleine baas Dennis fragen om Roddelpraat op sbs uit te senden. Kost stukken minder en tog 250.094 keikers op YouTube.

  0
  0
 2. Reind zegt:

  Wat een hatelijke berichten weer. Is blijkbaar enige wat mensen vandaag de dag nog kunnen. Als iets niet JOU’n smaak is moet je het dan gelijk afbranden ? Mekaar respecteren word langzaam aan wel heel bijzonder lijkt het. Bijvoorbeeld ik houd niet van rap…. maar ga niet daarover negatief schrijven. Smaken verschillen nu eenmaal. Maar dankzij een stelletje opgefokte mafkezen lees je niets anders meer als rare lelijke berichten.

  0
  0
  • Wat een naam ook zegt:

   Reind jonguh! ( wat een naam ook ) , je hoeft niet op deze website te komen en de stukjes te lezen. Als je deze vorm van satire , cynisme , humor , zelfspot etc…..niet kan waarderen en het is niks voor jou, dan tyf je toch lekker op naar shownieuws.nl en rtlboulevard.nl

   Dus of je komt niet meer op deze website of je stopt gewoon met dat gejank en wordt een echte vent. Al heb ik het idee dat dat een verloren zaak is.

   ALLES KAN KAPOT BEHALVE RODDELPRAAT! UUSHHHHH

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.