Simon (van Nick&) wil dat we lelijk op de foto gaan

Hij kan wel meer willen, die Simon Keizer. “Een steeds sterker wordende tendens is dat het perfecte plaatje wordt getoond”, aldus een van de twee zangers van Nick&Simon. Krijgen we dat gezanik nou ook al van kerels? Die tv-kok Miljuschka Witzenhausen laat ook de hele dag de putten in haar reet en striae op haar buik zien en noemt dat dan body positivity. Wij noemen dat gewoon een onsmakelijk kiekje.

Volgens Keizer doen we allemaal veel te vrolijk op social media. Ook moeten we ophouden met plezierige momenten vast te leggen, als dus de zanger van zielige liedjes. “Het wordt echter een probleem op het moment dat je het zó ervaart dat minder leuke momenten niet meer mogen worden gedeeld.” Nou Simon, jouw optredens met Nick worden overal nog steeds uitgezonden. Genoeg nare momenten in de media dus, me dunkt.

Klote

“Hoe gaat het? Goed, altijd maar goed. Nooit eens minder of slecht. Waarom is dat?”, vraagt Keizer zich af. Wil je weten hoe het echt gaat met me, Simon. Nou, ronduit klote. Ik kan al ik weet niet hoe lang niet meer aan een bar me vol laten lopen en of schreeuwen in een voetbalstadion. Dus gewoon enorm klote. En nu?

Om zijn oproep om slechte momenten en lelijke plaatjes ook te tonen kracht bij te zetten heeft Simon zijn Instagram op privé gezet.

2 reacties op “Simon (van Nick&) wil dat we lelijk op de foto gaan

 1. Sniper zegt:

  Deze man is zo gay en weet het zelf maar al te goed.
  Tijd om uit de kast te komen kerel en niet de hele wereld proberen voor de gek te houden inclusief je vrouw.
  Wie doet er nou niet echt dan!?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.