Bejaarde Patricia Paay ook in de uitverkoop

patries

Ik moet altijd zo verschrikkelijk gieren om al die B/C/DNer’tjes die met een of andere k*tproduct gaan zitten glimbollen op Insta voor een paar rot centen. De een na de ander commerciële vrouw van lichte zeden prijst iets aan. Nu doet zelfs Patricia Pies dat met een flesje wasparfum.

“Ik ben heel erg trots op deze leuke samenwerking met wasgeluk.nl Ik ben misschien soms een beetje ouderwets en ga bijna geen samenwerkingen aan online omdat ik eerst alles uit wil proberen.”

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

46 reacties op “Bejaarde Patricia Paay ook in de uitverkoop

 1. Scooooo pper de scoooop zegt:

  Patricia Pies die in een ander maar achtergehouden filmpje door haar knietjes gaat om Jan Roos vol over zijn biggenmuil te klotsen. Het varken uit bergen droeg een oogmasker maar was uit duizenden herkenbaar. Na de gouden douche gingen er nog 20 echte pilsen in.

  3
  25
 2. Rinus Rukwind zegt:

  Ze zouden miss Pies door 6 turken uit elkaar moeten trekken. Eerst de poepert oprekken tot aan haar huig en dan 6 emmers zaad over die plastic heks

  6
  34
 3. Janus Rozet de bedelende alcoholist met varkensmuil🐷 zegt:

  Hik hik burph
  Hik
  5 eurootjes maar
  Voor al dit leuks
  Wat gejat is op internet
  Burph hik hik
  Lachen toch
  Knippen plakken en bedelen voor geld
  Hik proost🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

  4
  14
 4. Jan Roos strafblad zegt:

  Volgens het Gerechtshof is bewezen dat Roos in mei 2018 een toen 16-jarige dorpsgenoot tegenkwam op een terras in Bergen. Er ontstond een woordenwisseling, waarna Jan Roos de jongen volgde toen die van het terras vertrok.

  Daarna gaf Roos de tiener op straat een vuistslag in het gezicht. De jongen raakte daardoor gewond aan zijn lip, liep een hersenschudding op en een paar van zijn tanden zaten los. Roos beriep zich op zelfverdediging, maar het Hof verwierp dat verweer.

  6
  15
 5. Samson zegt:

  Nee, dan Jan. Die speurt ernaar. Om vervolgens contact met ze op te nemen en smeken of hij ook wat kan krijgen als hij wat exposure geeft aan hun product dmv. een “artikel”. Ga toch weg man. Jij bent in dit erger dan waar je naar wijst. Ik hou niet van dit soort schijnheilige sluikreclame.

  2
  8
 6. Nicolette van Sneeh zegt:

  Als ze maar geen filmpjes op ONLY FANS gaat zetten zoals haar andere uitgerangeerde ster collegaatjes. Dan zeg ik mijn lidmaatschap van de E.O. gids echt op!

  4
  1
 7. Betsie BeukmeGoed zegt:

  Inmiddels zit hier zo’n 95 procent betaalde haters en spammers van John ik ga je Mollen? Wat een schijtbaan zeg. Wat zou dat nou betalen dan? 285 euro per maand of zoiets, en dat naast een uitkering? Tsja dan wil je wel een beetje vuilspuiten en spammen voor je coke en McDonalds.

  10
  1
 8. PATTY B. zegt:

  Lieve mensen, laat dit een waarschuwing zijn. Zo zie je er dus uit als je geen geld hebt om je te laten liften. En online wasmiddelen pushen is mijn afdeling! STAY OUT OF MY TERRITORY GIRLFRIEND!!!

  5
  2
 9. Kitty Stemhoven zegt:

  Kan ze er niet bij zingen; TOMORROW, TOMORROW! Of nee, YESTERDAY, ALL MY TROUBLES SEEMED SO FAR AWAY! Maar ze heb nu wel schone was dan.

  4
  0
 10. GUIDO DEN AFTREKKER zegt:

  Ze is echt geen dag ouder geworden, eerder 70 jaar of zo. Ik ga haar geloof ik binnenkort maar weer eens interviewen, nu het nog kan in ieder geval.

  4
  2
 11. Cor en Don zegt:

  Wij laten bij de asielaanvragen in het asielzoekerscentrum tegenwoordig altijd even een paar afleveringen van RODDELPRAAT zien. De meeste mensen willen dan direct enkele reis terug naar huis.

  8
  2
 12. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Paay.. ach ik weet nog dat ze met Joey Fresco was. Parkeerde ze haar targa voor de deur van t kruitvat in de Bergsche Dorpstraat, met t kuttenlikkertje onder haar arm snel een paar tassen met kruitvatmeuk halen. Toen hielp t al niet meer..

  6
  1
 13. Agnes de Boerrr zegt:

  Waarom horen wij zo weinig van haar? Meestal loopt dit soort mensen meteen naar de bladen als ze een nieuwe poes hebben of hun enkel verstuikt. Is ze even uit de gratie of zo?

  5
  1
 14. Ellen de Groot zegt:

  Dat bedrijf moet haar marketingmanager onmiddelijk op staande voet ontslaan!! Welke idioot koppelt een lekker geurtje nou aan die pispaay

  0
  2
 15. Frida zegt:

  Beste Jan & Dennis

  wat zijn jullie toch een dom oren.
  Jullie bedelen om geld daar jullie anders geen enkel bestaansrecht hebben.
  Jan jou hele leven is een grote flop jij hebt werkelijk helemaal niets opgebouwd je kinderen kunnen trots op jou zijn, wat doet jou vader mijn vader is verader en maakt andere mensen belachelijk oh maar wat voor werk doet hij dan

  Jan de loser.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.