Geen hond die nog naar Charly Luske omkijkt

Charly Luske
Charly Luske

Onze grote vriend deelt een filmpje op Instagram waarop te zien is hoe hij staat te gillen op een podium met een gitaartje ernaast, maar geen hond die nog naar Charly Luske omkijkt.

Charly is natuurlijk vriend van de show, omdat hij eerst allerlei roddels aan ons verspreid, dan Dennis zodanig bedreigt dat hij moet onderduiken én zijn vrouw bedriegt om vervolgens een knipperlicht relatie met haar te hebben. Oh ja, en wat we nog het ergste vonden: we mochten niet naar zijn voetbal… golf… of zoiets(?) komen. Godsammekrake. Een kans om Jan’s absolute sportieve vaardigheden te tonen is door Charly uit de lucht gehaald. Het is een spraakmakende man, anders kunnen we niet zeggen.

Maar of hij een spraakmakend optreden heeft gegeven in onderstaande post, valt meteen van tafel te vegen. Het was natuurlijk verschrikkelijk. Geen mens in de wijde omstreken draait zich om richting het podium. Het is ook wel een oorverdovend gegil. Wat ben je nog aan het doen, Charly? Je komt beter tot je recht als je wat vakken gaat vullen in de plaatselijke supermarkt.

https://www.instagram.com/tv/Chj6JATo0Zf/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x