Yvonne Coldeweijer noemt Daphne Bunskoek hypocriet

In de podcast De Juice Show ging het over de nieuwe oude presentatrice van RTL Boulevard. Yvonne Coldeweijer noemt Daphne Bunskoek hypocriet.

‘Zó hypocriet!’

Mark Koster begint met: “Toen ze wegging zei Daphne dat ze het vies en vunzig vond en stom en nu keert ze terug.” Waarop Yvonne Coldeweijer reageert: “Zó hypocriet! Ze zegt dus gewoon: ‘Ik voel me eigenlijk te goed voor jullie! Ik ga weg, ik ga belangrijkere dingen maken.’” 

Zowel Mark als Yvonne gaan er hard in. Mark z’n mening is hier wel duidelijk in: “Ze ging naar de VPRO, ging een programma maken voor Net5 met allemaal vrouwen, allemaal enorm mislukt en nu staat ze weer achter dat deskje. Prima, maar wat was er achttien jaar geleden anders dan nu? Ik zie dat niet.”

Volgens Yvonne is er helemaal niets veranderd ten opzichte van achttien jaar geleden en is het gewoon omdat ‘Daphne geen werk heeft’ en ze hoogstaandere programma’s wil doen.

‘Ze heeft nul intuïtie’

Afgelopen week riep Daphne Bunskoek nog in RTL Boulevard dat ze Simon Keizer geloofwaardiger vindt dan Nick Schilder. En wat Mark en Yvonne hier vervolgens op reageren is iets waar wij het in zekere mate wel mee eens zijn. Zo zegt Mark dat Daphne nog steeds geen goed beoordelingsvermogen heeft ontwikkelt en zegt Yvonne: “Ze heeft nul intuïtie. Ze is een beetje gek.”

En eerlijk is eerlijk, als je denkt dat Simon betrouwbaarder is dan Nick, gaat er iets mis. Maar goed, laat die meid dit vooral lekker uitproberen om straks tot de ontdekking te komen dat het ook weer niks wordt. Wij leunen in de tussentijd achterover en kijken het aan.

15 reacties op “Yvonne Coldeweijer noemt Daphne Bunskoek hypocriet

 1. Professor Paardekut zegt:

  Kunnen ze niet gewoon een lekker leuk jong ding achter het deskie zetten? Nu moet je naar die verlopen rimpel kop aankijken. Verder heeft ze toch geen bijzondere kwaliteiten

  11
  2
 2. Joyce Prinsen het 🐰van het 🐷jan zegt:

  Jan heeft nooit iets nieuws op eigen kracht. Kijk Joyciee ik heb een nieuwe onderbroek. Heeft het varken hem omgedraaid om

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.