Vandaag Inside komt met een scoop over Peter Gillis

Peter Gillis Nicol Kremers Vandaag Inside

Vandaag Inside komt met een scoop over Peter Gillis. In de uitzending wordt gesproken over het gerucht dat hij en Nicol uit elkaar zouden zijn. Johan Derksen vindt dat ze nu net lijken op een showbizz-programma: “Wij maken echt Shownieuws, hè?”

Klopt, het programma begint steeds meer op een Shownieuws te lijken. Zeker omdat er nu inderdaad gesproken wordt over het al dan niet uit elkaar gaan van Peter Gillis en zijn vriendin Nicol. Wat Vandaag Inside dan wel weer goed heeft gedaan, is dat ze wederhoor hebben gepleegd. Ja, ja!

Filmpje Peter Gillis & Nicolleke

En wat kwam er voort uit het wederhoor? Een filmpje wat Peter en Nicol hadden opgenomen op hun vakantiebestemming: “goedenavond. Ja, je ziet het, hè? Ik ben met Nicolleke hier lekker in Spanje, dus…” Het onder druk gezette vrouwtje maakt het af met: “Zeker, jongens. Jullie hebben allemaal verkeerde informatie. Wij zijn gewoon nog fijn samen hoor.”

‘Onder druk gezette vrouwtje’

Ja, inderdaad. Wij zeggen ‘onder druk gezette vrouwtje’. Kijk naar het filmpje en oordeel vooral zelf, maar wij waren niet de enige met die mening. De mannen bij VI aan tafel vragen zich ook af: “en ze werd niet onder schot gehouden daar?” Die vrouw kijkt als een hert in koplampen, maar dat ter zijde. Laten we voor haar hopen dat ze de waarheid spreken en alles echt koek en ei is. Anders is het misschien een goed idee om ook eens door iemand een filmpje uit te laten lekken. Dat heeft Jaimie Vaes toen geholpen.

Gesproken over hoe de twee op het filmpje staan: wat is er met Peter’s kop aan de hand, joh?! Het lijkt wel een gigantische luchtballon die op het punt van ontploffen staat. Is dit gewoon zijn hoofd en is het eerder nog niet zo erg opgevallen of heeft hij deze vakantie de prednison aangezien voor zijn medicatie tegen de agressieve uitingen? Het is hoe dan ook niet best.

12 reacties op “Vandaag Inside komt met een scoop over Peter Gillis

  • Floris Weyers zegt:

   Brabanders zijn inderdaad erg asociaal, Peter Gillis/Vullis maakt dit eens te meer duidelijk.

   7
   16
   • Maaike zegt:

    Staat die bolle voor alle Brabanders dan? Wat een dom gelul zeg. En ik ben niet eens een Brabander. Kan je nagaan.

    1
    0
 1. Rochel zegt:

  Zou ie een witwasser zijn voor de drugsmaffia? Dat wijf van hem interessert mij 0,0. Ze zoeken het beiden, een pad en een trol, maar lekker uit.

  13
  1
 2. Statler and Waldorf zegt:

  Verbale diarree afkomstig uit twee raaskallende semi-bejaarden, opgestookt door een glimmerige gluiperd. Oftewel het beste scorende format van Talpa.

  4
  8
 3. StatlerEnWaldorf zegt:

  Verbale diarree afkomstig uit twee raaskallende semi-bejaarden, opgestookt door een glimmerige gluiperd. Oftewel het beste scorende format van Talpa.

  3
  4
 4. Jan Roos zegt:

  Ben al wat eerder met de scoop want dan heb ik straks meer tijd om donaties binnen te harken. Ik heb Nicolleke heerlijk gebeft.

  7
  6
 5. Scooop! zegt:

  Peter laat zich graag anaal verwennen door nicolekke met een dikke strapon.

  Hatseflats !!foxwild word peter katheter ervan 🥒💦

  6
  2
 6. Tien pond zout en nog geen dorst zegt:

  Je zult naast die vieze Peter Gilles wakker worden, dan begint de nachtmerrie.

  9
  0
 7. Joyce Prinsen het dikke 🐰van het bef🐷 zegt:

  Jan is mijn sugardaddy, wel eens vervelend, maar vergeef hem alles zolang alle kasten hier uitpuilen van 5 euro biljetten.

  2
  1

Reacties zijn gesloten.