Peter Gillis zorgeloos op vakantie gespot

Een van onze geheel eigen ssppioonnnennn (bedankt trouwe peer!) heeft Petertje zorgeloos op vakantie gespot met zijn kauwspeeltje/boksbal en kinderen van.

Peter kwam de afgelopen tijd veel in opspraak, omdat zijn agressieve kanten eens flink tot uiting kwamen. Zo had hij zijn vriendin Nicolleke flink tegen de muur gesmeten en op verschillende plekken gebeten. Maar daar hield het niet op, want ook gasten van zijn park kwamen zijn ware aard tegen toen ze midden in de nacht met kinderen op straat werden gezet.

Daarna durfde Petertje alsnog een oproep op social media te plaatsen om op hem te stemmen met de Televizier-Ring. Het is toch schofterig… Maar Petertje blijkt weer eens nergens van wakker te liggen, want nu geniet hij lekker van het zonnetje.

26 reacties op “Peter Gillis zorgeloos op vakantie gespot

 1. Net zo dik als Jan zegt:

  Ach lijkt me ook dat petertje hier gewoon mee wegkomt.. misschien een taakstraf.. verder heeft die gast genoeg geld en gebruikt hij die sbs6 show alleen maar als reclame om dat kut volk te lokken. Dus ik zou me ook niet druk maken

  14
  2
 2. Chantalleke B. zegt:

  Hij dacht wat een lekkere visburger, haphap. Die gaat er ook nog wel in vandaag na 30 hamburgers, 10 frikandellen speciaal en 6x berenhap. Daar moest ons Petertje even z’n tandjes inzetten.

  4
  1
 3. J. Roos zegt:

  Zat thuis net ff de foto’s van de vakantie te kijken, één foto laat ik uitvergroten, dat was tijdens de swingersavond toen Joyce door een grote neg€r werd genomen en ik zijn vrouw vakkundig een likje gaf. Mooi voor in de huiskamer.

  7
  2
 4. Osamab zegt:

  Gullie mot van ons Peterke afblijve! Stelletje koekwauze!
  Ons Nicolleke heeft af en toe een paar kletsen nodig om heur in ’t gareel te houen.
  Snapte da nie!?

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.