Peter Gillis is nog gekker dan gedacht

Peter Gillis is nog gekker dan gedacht

Waar houdt het op met deze man? Deze week kwam ook al weer naar buiten dat hij mensen van zijn camping af had gestuurd, omdat er iemand met een elektrische step rond ging. Hij zou hier belachelijk over hebben staan schreeuwen, maar nog steeds staat hij rechtop.

Sterker nog: hij durft het serieus aan om mensen via Instagram op te roepen op hem te stemmen voor de Televizier-Ring. Die vent heeft echt de kolder in z’n kop.

Wij worden uitgesloten van de Ring, omdat wij niet binnen de normen en waarden passen, maar een agressieve man die er niet vies van is om zijn vriendin in elkaar te beuken en te bijten mag wel meedoen! Want woorden en vrijheid van meningsuiting zijn natuurlijk veel erger. Wauw.

Oh en denk maar niet dat Petertje nog aanhang heeft, want gelukkig staan de opmerkingen onder zijn post er ook vol van.

P.s. Complimenten voor pr.padmos (whoever you may be). Goeie grap.

https://www.instagram.com/p/ChWmAOLr2ju/?utm_source=ig_web_copy_link
Schermafbeelding 2022 08 17 om 12.11.59

51 reacties op “Peter Gillis is nog gekker dan gedacht

 1. Amsterdam Noord zegt:

  Vies mannetje maar dat is met al die Brabanders ze lijken in beginsel aardig maar zijn 95% misselijke en achterbakse mensen !!!

  46
  84
  • Floris Weyers zegt:

   100% waar, in het verleden verschillende zaken gedaan met brabo’s, ze hebben doorgaans een minderwaardigheidscomplex en als ze je kunnen naaien zullen ze het niet laten. Misselijk volk.

   29
   67
  • Unbroken zegt:

   Je weet niet waar je over praat.
   Je zal wel geen zaken kunnen doen.
   En dan zijn de Brabanders de boosdoendersunbrokr

   20
   3
  • Heleen zegt:

   Juist ,ze zeggen er niet bij dat de meneer van de step dronken was en door het publiek reed,waar kinderen liepen en mensen aan het dansen waren,en zelfs de zanger bijna omver reed.

   9
   3
  • Bigblackcocksmatter zegt:

   De mannen ophangen aan de bomen en de vrouwen helemaal dood neuken. Ik doe de vrouwen wel.

   12
   51
  • Floris Weyers zegt:

   Aanvullend; probeer als randstedeling maar eens in Brabant te gaan wonen. ” Oh die heure doar nie” en “dat is import” , enge mensen, inteelt.

   15
   24
  • Brabant en Limburg onafhankelijk zegt:

   Waarom wil jij als randstedeling in Brabant gaan wonen?

   Blijf lekker in je degenerate LGHBT gebied vol bruintjes, walgelijke mafkees met je cirkelzaag accent.

   40
   11
  • Floris Weyers zegt:

   Haha daar ga je al “bruintjes” , heerlijk dat ouderwetse racisme. Hoop dat ze een AZC in je dorp bouwen en dat de wilde Afghanen en Syriërs je vrouw lastigvallen.

   11
   32
  • EINDHOVEN zegt:

   Het enige inteelt ben jij hier Floris met je dikke reet. Wij wonen nu eenmaal in de slimste regio van het land en daar heb je je blijkbaar niet aan kunnen aanpassen.

   25
   14
  • Floris Weyers zegt:

   040 amice, dank voor het compliment over mijn derrière. Gelukkig nooit in Brabant gewoond, ja heel slim, dat heb ik in de sbs6 serie probleemwijken Woensel wel gezien. Doe zo voort.

   8
   16
  • EINDHOVEN zegt:

   Niet zo ruig doen Amsterdam *pislucht* Noord. Gisteren liep je nog onzeker naast je moeder in de appie en durfde je niks te zeggen.

   18
   13
  • Floris Weyers zegt:

   Zo vrind, was je even als boertje op bezoek in de grote stad? Lekker h◇erenlopen zeker, wat kost dat nu na corona voor een kwartiertje?

   6
   22
  • Brabant en Limburg onafhankelijk zegt:

   Vraag je omgebouwde zus (met cirkelzaag accent) anders gewoon even of ze haar tarieven gewijzigd heeft.
   Dan heb je je antwoord, degenerate Amsterdamse kontneuker.

   21
   7
  • Floris Weyers zegt:

   Degenerate wat klinkt dat Amerikaans, dépravé klinkt een stuk chiquer in het Frans. Inzake mijn zus, €100 voor 30 min, wel vooraf betalen, cash, niet met aardappels en uien.

   10
   9
  • De Randstad zegt:

   Er bestaat nog iets veel ergers dan Brabanders, namelijk Limburgers. Dat is pas achterbaks klotevolk. Zogenaamd gemoedelijk en vriendelijk in je gezicht, maar even later een mes in je rug steken. En dan ook nog met dat achterlijke, zangerige accent.

   9
   9
  • Sep zegt:

   Met zo een opmerking ben je waarschijnlijk ook een Brabander ! We zeggen toch ook niet dat alle Amsterdamse vrouwen hoe…… zijn. Wel makkelijk om iedereen over één kam te scheren

   3
   1
  • Floris Weyers zegt:

   Mijn grootouders kwamen uit Tilburg, dus je hebt deels gelijk. Mooi te zien hoe iedereen en masse beledigd is, dank voor het vermaak. 🥂

   3
   1
  • Lia zegt:

   Zijn ze in Amsterdam wel normaap dan je moet niet iedereen over 1 kam scheren in Amsterdam zit meer gajes dan in brabant

   2
   1
 2. Floris Weyers zegt:

  Vanavond in RP het échte verhaal, zo werd Jan niet alleen genaaid door jonge meiden maar ook gedwongen tot het sturen van dickpics.

  13
  5
 3. Rik met Grote P I K zegt:

  Jantje Roos, Jij bent net zo’n narcist als Petertje Gillis… dus waarom dit artikel? K A N S L O O S.

  3
  5
 4. Aron zegt:

  Alleen over de ruggen van anderen kan je zo rijk worden als vieze Peter,eng figuur…hij zal vast nog wel ergens een som contant hebben liggen..

  9
  4
 5. Logica zegt:

  Ja simpele Aron. Dat heet zakendoen. Geld verdien je altijd van andere mensen. Noem eens iemand die geld verdiend heeft aan iets anders?

  7
  3
 6. Hans Worst zegt:

  net gestemd zou toch geweldig zijn als hun zouden winnen heel woke nederland wordt dan nog gekker dan dat ze al zijn

  5
  4
 7. Guido den Uittrekker zegt:

  Nou dacht ik toch echt dat dat kleine Snollebolleken echt van die dikke (portemonnee) hield.

  2
  2
 8. Hendrik zegt:

  Peterke: GilEens!! Kassa!! Ze komen 250.000 eurotjes bij je aftikken,❗Mooi🤣Minder massa🦍…Man bijt kat😾lijkt wel een rat.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.