Er zijn 112-tapes van de mishandeling door Peter Gillis

Ah oh, is dat even jammer. Eerst doen Peter en Nicolleke hun best om iedereen ervan te overtuigen dat alles koek en ei is en dat er fake nieuws wordt verspreid, maar nu blijkt er zwaarwegend bewijs te zijn dat de mishandeling toch echt heeft plaatsgevonden.

De persofficier van justitie laat bij RTL Boulevard het volgende weten: “Er is gebeld met 112 en daarop zijn een aantal fragmenten te horen die wij als belastend beschouwen en we hebben letsel gezien. Dat maakt dat wij er op dit moment van uitgaan dat het wel is gebeurd”. Nicole heeft op de avond van het incident ook wel belastend getuigd, maar geen aangifte gedaan.

Oh, valt die Gillis toch eens goed door de mand… En dat komt niet eens door z’n gewicht. Al hoewel, aannemelijk is dat hij haar is gaan bijten, omdat hij honger kreeg door het diëten, maar dat ter zijde.

En het blijft natuurlijk een raar verhaal hoe Peter Gillis de avond erna nog bij Shownieuws te gast zat en de twee afgelopen tijd meerdere keren (!) op sociale media deelden dat het fake nieuws was. Ach, je houdt de komkommertijd tenminste iets minder vegetarisch Gillie.

22 reacties op “Er zijn 112-tapes van de mishandeling door Peter Gillis

  • Advocaat zegt:

   Ik wil namens mijn beide clienten iets recht zetten. De heer Gillis heeft haar niet in de neus gebeten.
   Ze heeft zich, bij het tandenpoetsen per ongeluk zelf in de neus gebeten. Dit kan iedereen gebeuren…

   15
   0
  • Suiker zegt:

   Had deze papzak last van een lage bloedsuikerspiegel? Vast omdat hij 4l cola per dag, naar binnen tankt. Lekker handig om door te gaan als die troela, 112 aan het bellen is. Nu staat het op band en kunde er niet onderuit.

   10
   0
  • Mr knoopsgat zegt:

   Wordt tijd dat John de Mol faciliteerder van al die zeden en mishandeldeliquenten strafrechtelijk en civiel verantwoordelijk hiervoor wordt gehouden en een mediaverbod opgelegd krijgt.

   6
   0
 1. 🏅 zegt:

  Ik ben net als deze meneer waarschijnlijk, een beetje lamgeslagen door de warmte. Dus dikke respect naar die blauwe meisjes die gewoon nog blijven doorsporten ook hey.

  0
  4
   • Antwoord op Floris Weyers zegt:

    Was het maar zo’n feest dat ik een Wajong kreeg meneer Weyers. En zoals u heeft kunnen lezen, ben ik een beetje lamgeslagen door de warmte, dus weinig activiteit op dit moment. Dus dan ga ik me maar aan de cuties op social media lopen vergaren hey.

    0
    1
     • Cry Baby zegt:

      Ik voelde me aangesproken omdat je laatdunkend deed over mensen met een Wajong uitkering, en ik hiermee bezig ben.

      1
      0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.