Peter Gillis is niet eerlijk geweest

Heel apart, maar waar Gillis en zijn partner Nicol eerder volgens hun ‘mediacode’ deelden dat de berichtgeving rondom de aanhouding niet waar was, blijkt het nu tóch zo te zijn dat er iets gebeurd is in mei van dit jaar.

„De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie. Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen”, stelt advocaat Ton van de Biezenbos

Een raar verhaal is het natuurlijk wel…

37 reacties op “Peter Gillis is niet eerlijk geweest

 1. Jan Roos is een kindermepper zegt:

  Wat ook raar is. Jan Roos heeft een dubbel strafblad wegens mishandeling van minderjarigen, ook geheel tegen de wens in van Roos.

  11
  52
 2. Guido den Aftrekker zegt:

  Ken een stel waarvan de ene af en toe een corrigerende tik wil en een goed harde. Of wil zij liever de helft van alles en een lekker jonge gespierd vriendje? Wordt vast weer goed uitgemolken allemaal dit.

  5
  6
 3. Jan Jansen zegt:

  Het is één grote corrupte benden in tv land hun kunnen er ook nog wel bij. Alles onder de pet proberen te houden. The voice en nu dit weer.

  5
  4
 4. Hatseflats de Musical zegt:

  Try out binnenkort bij Joop vol Ellende. De stand in voor Peter Gil Eens wordt Jan Roos. Zelfde biggenmuil en varkenspootjes🐷

  3
  5
  • Tony Macaroni zegt:

   Als ze jou willen meppen dan vinden ze je op een zolder, omgeven door blikjes redbull achter een pc die heel snel is, want dat vind jij stoer.

   5
   1
 5. Loodgietersbedrijf Hans Berkers zegt:

  Peter is wel vaker niet eerlijk. Ik ben hem ook eens tegengekomen bij een bordeel. (Net op het moment dat er geruchten waren dat ons Nicolleke vreemd was gegaan)

  4
  0
 6. Kevin zegt:

  Als ik die sperma-emmer was, dan zou ik hem ‘s nachts een keer met de kookpan een keiharde oplawaaien geven op die vette pens van hem! Je mept geen vrouwen! Mannen natuurlijk ook niet. Slaan is iets voor superkneuzen!

  0
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.