Peter Gillis opgepakt voor mishandeling?

Nicolleke heeft natuurlijk al eens gezoend met haar ‘gay bestfriend’. Misschien is iets soortgelijks wel nog een keer gebeurd en heeft Peter even duidelijk gemaakt dat het niet de bedoeling is.

Zelf gooien zowel Nicol als Peter een code rood op Instagram om aan te geven dat er niks waar is van de berichtgevingen. Dat ons Gillis een vuilnisbak is waar je alles wat eetbaar is in weg kan schuiven ontkent helemaal niemand, maar dat hij zijn eigen graf zou graven door z’n vriendin te mishandelen moet nog maar blijken…

28 reacties op “Peter Gillis opgepakt voor mishandeling?

 1. Jeroen dubbeldam zegt:

  Zal eens tijd worden. Wat een hersenloze aldi kassamedewerker is dat zeg. Met der grote aso bek en schedel. Verschrikkelijke gruwel van een wijf. En die ouders zijn helemaal achterlijk.

  66
  10
  • Osamab zegt:

   Nicsnolleke gaat vreemd met jonge knullen en zit tegelijkertijd te zeuren tegen ons Peterke dat ze wil trouwen.
   Ze dacht dat Peterke gek was maar dat viel even tegen.

   17
   0
  • Harry zegt:

   Die Dikke lelijke vol gevreten Hond onbegrijpelijk dat zo een Domme Lul zoveel geld kan verdienen En ja dat Mokkel kruipt er alleen op voor zijn Geld dat doe je niet voor je Lol .
   Ik vind alle 2 de Lik in ivm het vervuilen en walgelijke T.V

   8
   2
 2. Hele dikke vette scoop zegt:

  Jaaaaa Jan en Dennis. Let eens op. Wij hebben jullie 2-3 weken geleden een foto gestuurd van Peter bij de reclassering in Eindhoven… zal hier wel voor zijn hé

  16
  1
  • Hansie zegt:

   Of voor het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten, verboden wapenbezit en wie weet wat dit louche vals symphatieke nog meer achter het scherm heeft liggen. De “demonen” die deze man bewegen zijn niet lastig te benoemen.

   7
   0
  • Dennieboy zegt:

   Hé Rinus Trekscheet,
   Na ik je ma en pa heb verwend met een golden shower en kaviaarmaaltijd, heb ik ze van achter genomen.
   Groetjes, Dennieboy

   16
   1
 3. Optimist Pruim zegt:

  Zo zo, code rood zelfs! En wat is code oranje of geel dan? Net niet helemaal waar en een beetje waar? Hoe kun je zo eencellig zijn en een miljoenenbedrijf runnen, ik snap er werkelijk waar geen reet van.

  4
  0
 4. prima Renze appelstroop zegt:

  Als man zeg ik: behandel vrouwen altijd met respect. Maar kan je die Nicole nog een vrouw noemen? Het is een onmens.

  5
  0
 5. Brandweerman Sam zegt:

  HATSEFLATS!! Waar rook is = vuur maar lelijker kan ze van een eventuele klap op d’r snotfabriek niet geworden zijn. Peter zal wel FOXWILD geworden zijn toen Nicsnolleke weer een hapje nam van een ander zijn worstenbroodje

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.