Peter Gillis blijkt vuilnisbak

Is Nicolleke een snolleke

Niet zo heel lang geleden lag Peter Gillis (60) onwel in een ambulance en dus moest de hoofdrolspeler van zijn eigen soap maar eens aan zijn gewicht werken. Nu zullen wij nimmer fatshamen, maar Peter is breder dan dat ie lang is. Bij een dieetcoach moest hij een eetdagboek bijhouden. Wat op 1 avond in zijn bakkes glijdt is genoeg om hongerig Afrika mee te voeden. Maar misschien is het uit verdriet.

Komt ie: “Zes flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen, een halve portie zalm en een uitsmijter.” Op een avond. Als Peter nog wat sputtert dat ook zijn vriendin heeft geholpen met de drank zegt Nicolleke: “Nou aan de vier flessen wijn heb ik in ieder geval niet meegedaan.”

We kunnen dus stellen dat Gillis in zijn eentje op een avond meer zuipt dan een jeugdhonk in de buurt van Almelo. Daarbij eet hij onbeperkt, dus Peter gaat binnenkort het graf in. Wie die gaat graven is nog niet bekend. Want dat schijnt een aardige klus te worden.

32 reacties op “Peter Gillis blijkt vuilnisbak

 1. Bert van Walraven zegt:

  Het lijkt best veel, 6 flessen cava.
  Maar vergeet niet dat dit een heel laag alcoholpercentage heeft.

  En wie weet hoe groot die flessen met rode wijn waren?
  Zo’n hotel koelkastje heb je binnen no time leeggezopen….
  Het zou erger zijn als hij rookt en dat doet ie gelukkig niet.

  13
  46
  • Geter Pillis zegt:

   Je hebt gelijk. Deze man is het toonbeeld van een fit lichaam en een gezond leven!

   113
   4
  • Rini zegt:

   Maar Peter je bent echt te dik ga der wat aan doen, ik was ook 135kilo nu nog 105 ik dus ewel een hartproblemen dus pas gerust op kerel zonder dat je het weet krijg je wat Gr.R.

   2
   0
  • Echie zegt:

   Heel laag vergeleken met? Ietsje onder de gemiddelde niet bubbeltjes wijn. Wanneer het formaat niet gespecificeerd is, bedoelen we de standaardmaat. Anders spreken we van flesjes of magnum. Eerder zal het hier meer dan minder betreffen. En zelfs minimaal, gedeeld door twee is te spreken van een alcoholprobleem. Dus 4,5 liter 13 procent of hoger, plus 3 liter wijn, twee biertjes en een glaasje limoncello. Reken de koolhydraten maar uit. De eiwitten die gaan op de grote hoop. Die uiensoep is natuurlijk gewoon het kookvocht met een uitje voor de smaak. Die man heeft een psychisch probleem. Kan op je sympathiek overkomen, als je dwaas bent. Is natuurlijk een onwijs zielig mannetje met oog op geld en “geluk”. Maar geen benul van waar geluk. Dus diep ongelukkig. Zo hij met geld ontdekt en verdrinkt. Gaat geen diëtist hem mee kunnen helpen. Inzicht en demonen kicken als hij het karakter en brein heeft en hij maakt een kans. Want welke van de zeven hoofdzonden kunnen wij zonder twijfel afvinken bij deze arme man?

   11
   4
  • Sietske zegt:

   Laat die man toch. Nicolleke koopt het zelf en wat zou jij doen als je zo’n vriendin had? Zij heeft hem alleen maar om er beter van te worden. Oppas voor de kids en zelf madam in een seksshop

   6
   1
  • Janus van dongen zegt:

   De meeste reacties hier geven echt precies aan in wat voor zeikland we leven. Allemaal anoniempjes die stiekem de politie tippen, die anoniem de grootste muil hebben over anderen en denken dat ze alles kunnen zeggen.. als jullie nou allemaal is beginnen met op jezelf te letten, en die negatieve reacties is achterwege laten dan zou t er een stuk beter uit zien in dit land.
   Get a life! Peter & Nicole, vreet en zuip wat je wil, zolang je maar gelukkig bent! Liever te dik in de kist dan een feestje gemist.

   13
   6
  • y zegt:

   Nou het waren vast geen kleine flessen wijn. Want massa is kassa. Waren vast van die vijfliterpakken.

   0
   0
 2. Adrianus Bleeker zegt:

  En wat erin gaat moet er ook weer uit. Dat zwijn kan zn eigen reedt niet eens afvegen, dat moet dat lelijke wijf van hem doen. Walgelijk!

  47
  6
 3. Stan zegt:

  Volgens het alcoholvarken met 3 onderkinnen uit Bergen ook wel de glasbakbig Roos en zijn sneue knechtje met spektieten uit Almere

  10
  36
 4. Frank zegt:

  Gil eens kan tenminste nog hatsenflatsen.

  Kan dat bolle volgevroten alcoholvarken Roos hem niet nazeggen

  6
  22
 5. Harjo Thijs zegt:

  Zoveel flessen is technisch niet mogelijk. Bij 3 flessen loop je echt op je wenkbrauwen.

  18
  5
 6. Rens zegt:

  Petur is een vrolijke gast. Hoop dat hij wat gezonder wordt.
  Daarentegen mag de 45 jarige alcoholbig Roos met zijn bejaardenkop wel sterphen.
  Aan een infarct of let op horizontaal door zijn polsen snijden
  Toe maar Janus ga maar eens deadt

  1
  20
 7. Mark Gillis zegt:

  Nicole zag dit aankomen, daarom opent ze snel een winkeltje op de kosten van Peter. Zijn vakantie parken is al een groot gat. Drempels worden alvast weg gehaald dan kan hij er zo ingerold worden.

  9
  1
 8. Willy zegt:

  Je geef heel weinig om de mensen om je heen. Jammer, ze houden van je maar krijgen er NIETS voor terug. Zelfs geen RESPECT. Hij houdt alleen van zichzelf. Wat een egoïst. WALGELIJK.

  5
  5
 9. Eric zegt:

  Foei foei foei, wat een commentaar allemaal.
  Laat iedereen in zijn eigen waarde.
  Je leeft maar één keer!
  Als hij zo wil leven wat is er dan mis mee.
  Iedereen heeft zo zijn eigen ding.
  Peter eet en geniet.
  Een ander zit aan de coke.
  Of is hier sprake van jaloezie dat hij wel kan genieten en er naar leeft. Terwijl menig van jullie op de bank zit met hoog uit een zak chips.

  6
  3
 10. Jacqueline zegt:

  Mensen laat iedereen toch in zijn eigen waarde en ik vind het walgelijk voor de mensen die andere liggen af te zeiken. Kijk eerst naar jullie eigen fouten of zeg het de persoon zelf persoonlijk. Hij heeft door hard te werken wel 10 parken op zijn naam staan, zijn jullie soms jaloers mafketels. Nogmaals laat iedereen in zijn eigen waarde en begin bij jezelf.

  3
  2
  • Han Pekel zegt:

   Het in de waarden laten van hoe iemand leeft vind ik wel heeeeel ver gaan….Want de zorgkosten rijzen de pan uit wegens al die hollebolle volgevreten dikzakken. Zij genieten en wij (verantwoordelijke mensen) maar voor ze betalen. Deze ongedisciplineerde asociale dikke vetzakken moeten juist over de top beledigd worden, anders bereik je ze niet. Echt tot de grond toe afbranden.

   6
   5
  • Gab zegt:

   Onzin want we betalen allemaal zorgverzekering en dan moet je alsnog sommige dingen zelf betalen.

   3
   0
 11. realitytherapeute zegt:

  Diëtist gaat niet helpen… hij kan beter die golddigger die buiten de pot piest eruit trappen want dan vreet en zuipt hij een stuk minder van de stress… en kan ie misschien ook weer presteren in bed…

  4
  0
 12. Rico zegt:

  Mocht Gillis uiteindelijk toch ‘t licht zien kan ik ‘m zeker helpen als PT.
  Heb al jaren ervaring in de begeleiding van mensen zoals hij. ( qua gewicht )
  Mijn methode is no nonsense en zeer effectief!👊
  Afzeiken en bekritiseren hebben geen enkel nut. Een positieve doeltreffende aanpak wel.
  Trouwens ben benieuwd of al die criticasters hier net zo afgetraind zijn als ik en dan nog zouden ze het recht niet hebben om almaar kritiek te hebben op wie dan ook.
  Sowieso denk ik niet dat het Gillis ene moer kan schelen wat mensen zeggen dus is het verspilde moeite.🤣🙈

  Terwijl velen zo op hem afgeven rijdt hij zorgeloos rond in zijn Rolls Royce met worstenbroodje in zijn bakkes en he just doesn’t give a shit! Dus waarom zoveel mensen wel? Raakt kant noch wal.
  Verbeter de wereld, begin bij uzelf.
  👊👊👊

  2
  1
 13. Evert zegt:

  Die kontenlikker rechts op de foto kan beter ook wat spieren gaan pompen. En de smulrol Gillis is een trauma vreter, anders niks.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.