SCOOP! Vrouw Peter Gillis betrapt

Nicol Gillis

Ja, deze Nicol heeft zich uitermate goed vermaakt tijdens carnaval. Ketskeil was ze aan het tongetjerollen met een jonge kerel. Nu is het best begrijpelijk dat Nicol liever staat te keelborstelen met iemand die er niet uitziet als een haarloze zeekoe, maar chique is het niet.

De foto hieronder zou dat moeten bewijzen. Er is in iedere geval wel veel passie te zien. Of er na de zoen nog meer is gebeurd vertelt het verhaal niet. Dat Peter eerdaags haar uit zijn kasteel trapt moeten we maar afwachten.

WhatsApp Image 2022 03 07 at 3.42.36 PM
https://www.instagram.com/p/CYV4EseKjyV/?utm_source=ig_web_copy_link

40 reacties op “SCOOP! Vrouw Peter Gillis betrapt

  • Community Wrap zegt:

   Steven negeert jou.
   Je bent verdrietig hé PoepBoy.
   Arme kneus. Zonder Steven beteken je helemaal niks. Ga ’s deaud.

   7
   1
  • Oom Smokey zegt:

   aldus jij Steven(niet je echte naam), de grootste steuntrekker van het land. Zoenen met een vrouw, daar kan jij alleen maar van dromen, lelijke kneus. lekker anoniem onder tig namen anderen afzeiken terwijl jij de grootste loser bent van het land. klaploper

   5
   13
 1. Het slachtoffer van Ali zegt:

  Met één vent neuken voor de poen schiet je niks mee op. Maar meerdere wel.. massa is kassa en da weet ons Nicolleke ook!

  126
  3
 2. Peter Gillis zegt:

  Foxwild! Ons Nicolleke kan zo in de snackbar gaan werken waar Rogier ook gewerkt heeft. Hatseflatse! Kende da?

  30
  2
 3. Ketelbinkie zegt:

  Die meid zit maar te pushen om te trouwen met die zeeolifant (het liefst in gemeenschap van goederen), maar laat dit voor hem een wake-upcall zijn.

  47
  0
 4. Fawry de kastnicht zegt:

  Mensen die een ketting met hun eigen naam dragen zijn vaak wel (ex)collegas van de mensen van juicechannel. Zo ziet nicolletje dr ook wel uit.

  7
  1
 5. Hatseflats zegt:

  Lekker achter de bar gaan staan bij een of andere parenclub je eigen centjes gaan verdienen.

  15
  0
 6. Wilbert zegt:

  Dit is Nicol zeer waarschijnlijk niet.
  De voorste haargrens of haarlijn net hoe je het wilt noemen op de foto matched niet met die van Nicol. Wat je vaak ziet in het uitgaan leven en al helemaal bij carnaval (ik ben ervaringsdeskundig en een echte carnavaller) is dat wijven die enigszins lijken op een bepaalde BN’er zeggen dat ze bekend persoon A of B zijn. Want dat betekend gratis uitgaan.

  8
  13
  • Nicol is een kehba zegt:

   Als je kijkt naar alle vlekjes op haar wang, komt het overeen met de vlekjes van Nicol! Het is over duidelijk haar!

   0
   0
 7. Beetje hypcriet maar ik hou wel van jullie zegt:

  Deze scoop hebben jullie gejat van juicechannel zonder ze te noemen. Beetje pijnlijk. Hebben ze eindelijk een keer een goeie scoop, en dan pakken jullie hem af. Beetje laag. Yvonne Coldeweijer style.

  3
  12
 8. Paard in de gang zegt:

  Die vijf op de foto zijn verschrikkelijk slecht verkleed voor de carneval. Wat een armoede. Komen die van boven de rivieren?

  3
  2
 9. Yvonne Coldeweijer zegt:

  Eerst jatten jullie de enige grote scoop van Juicechannel en kritiek hierop wordt verwijderd? Jullie moeten dus blijkbaar als grootste ‘juicechannel’ scoops jatten van kermisgangers om relevant te blijven :’) . Wat een laag niveau. Wees dan oppermachtig en de beste en geef die suikerspinmakers de credits.

  1
  12
 10. Oja zegt:

  Ik heb gehoord dat hij niet wil trouwen en geef hem eens ongelijk. Met dat hij dat doet is die zijn geld kwijt. Nicolle was het zat en zag in dat ze nooit aan zijn geld kon komen dus is ze bij hem weggegaan. Gehoord uit 6de hand via via van een vriend zijn vriendin die het weer heeft van de nicht van een vriendin van iemand die iemand kent die dichtbij de familie hoort.

  3
  0
 11. Viespeuk zegt:

  Gelijk heeft ze!
  Massa is kassa, maar massa verhinderd ook een beurt!
  Met zo’n massale buik kan je toch niet neu**?

  2
  0
 12. Steven zegt:

  Arm peterke, zit ie ineens met die seksshop. Kom die dildo’s wel bij m weghalen. Ben toch alleen. Heb ook wat vermaak dan. Als nicol wil mag ze ook bij mij mn keel schoon borstelen.

  2
  3
 13. Gnoe zegt:

  Massa is kassa-sterren Peter Gillis en Nicol Kremers reageren op haar ’vreemdgaan’
  De desbetreffende foto verscheen maandag op het internet en is naar verluidt gemaakt tijdens het afgelopen carnaval. Al snel volgden verhalen over een relatiebreuk, maar volgens het Brabantse realitystel is er helemaal niets aan de hand. De twee laten weten aan Privé dat de zoen plaatsvond in een gaybar met een goede vriend van van Nicol.

  0
  2
 14. Dee zegt:

  Het is een goede vriend van ze waar ze mee kust en doet dat vaker met carnaval ze zijn gewoon samen

  1
  2
 15. henk zegt:

  snap niet wie zo.n heks wil 4 kids uit gescheten ba ba grote bakkes staat er ook nog op

  3
  0

Reacties zijn gesloten.