Instagram

Dat is pech, Alice Olsthoorn weg

Alice-Olsthoorn

Één van onze favoriete Transformers, Alice Olsthoorn is weg. Weg uit de datingmarkt bedoelen we dan natuurlijk. En dat is toch wel erg jammer voor alle singles die op zoek zijn naar iets spannenders.

We mogen Alice wel iets spannenders noemen, toch? Wij weten namelijk niet meer hoe we haar moeten noemen. Zij noemt zichzelf Tranny, wij zeggen Tranny en worden uit het gebouw bij Talpa geschopt. Zij schreeuwt overal constant van de daken dat ze trans is, maar roept dan bij de NOS dat ze niet wilt dat het constant gaat over het feit dat ze transgender is. Laat maar zitten ook.

In ieder geval is Alice uit de vijver gevist door een tatoeëerder genaamd Jason. Wij hebben overigens geen idee hoe oud hij is en of hij überhaupt ook niet gewoon bij de transfamilie hoort, dus daar zullen we niks over zeggen. Het is wel een erg leuk nieuwtje voor de twee, dus geniet er vooral lekker van!

Zelf heb ik net een marteling doorstaan waarin ik de YouTube-video van Alice Olsthoorn heb gekeken samen met haar nieuwe vriend. Ik hoop dat jullie dit ook doen. Dan sta ik er niet alleen voor als slachtoffer van onderstaande kwelling.

https://www.instagram.com/p/Ch4u0MMDsNv/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Ch5T8vzMNSl/?utm_source=ig_web_copy_link

[sc name=”alice_olsthoorn_vriendje_youtube”][/sc]

Nog geen reacties