Alice Olsthoorn praat over Roddelpraat en zegt sorry

alice

De onderwerpen waren weer eens op in huize Olsthoorn. Dus dan maar weer zielig doen over Roddelpraat, waar ze, volgens zichzelf eens in de 2 weken besproken wordt. Iets dat pertinent niet waar is overigens. De transformer zegt ook dat we haar kapot willen maken. Wat ook niet waar is.

Wat wel waar is is dat Alice ervoor heeft gezorgd dat wij er bij Talpa uit werden gegooid, omdat we haar citeerden toen ze zichzelf tranny noemde. Want dat woord is verboden voor niet omgebouwden of zoiets. Ze schepte vaak op dat zij ervoor ons bij Talpa heeft laten wegsturen. Wat ook waar is dat Alice heeft verteld dat Dennis minderjarige meisjes verkracht. Iets dat simpelweg smaad en laster betreft. Verder is alles wat er gebeurt in haar leventje onze schuld. Zoals dat ze geen geld meer verdient op Youtube, omdat ze door ons niet meer van die jankfilmpjes durft te maken. Enfin, mevrouwtje kan wel uitdelen, maar incasseren moet ze nog leren. Ze zegt wel sorry overigens. Waarvoor is ons een raadsel. Nou meid, we houden ook van jou.

36 reacties op “Alice Olsthoorn praat over Roddelpraat en zegt sorry

  • Henk zegt:

   Gewoon aanklagen dat mens.. komt flink aandacht tekort. Dat is het probleem. Omdat je net ff anders bent, wilt niet zeggen dat je iets interessants te melden hebt. En dat je een eigen yt show kunt beginnen. Zoals zovele jankertjes op het web. Zogenaamd zijn ze zo zielig, want ze zijn anders. Niet zo aanstellen joh, als jij jezelf accepteert, heb je niet van andere die bevestiging nodig. ze zetten vooral zichzelf voor schut keer op keer. En vervolgens ligt het allemaal aan een ander. Inhoudsloze mensen, blijven ook met een yt kanaal inhoudsloos. En geslacht verandering geeft je niet ineens i houd. Ga gewoon werken voor je geld. Zoek een normale baan. Dan denken dat je bekend wordt en er van kunt leven.

   0
   0
 1. Robbie zegt:

  Ze ken me nog zo’n zielig verhaal ophangen, ik vind en blijf het gewoon een lelijk wijf/ding vinden. Al heb ik 3 flessen sterke whiskey op, dan nog neuk ik die gore bitch niet. Overigens zij mij ook niet hoor (woke antwoord ken ik zelf verzinnen). Als je aan jezelf wil werken, werk dan ook aan je humor jankwijf dat je er ben…….

  0
  0
 2. Huppelkutje zegt:

  Niet zo zielig doen “Al” je hebt het er zelf naar gemaakt! je bent een klikker en klikkers deugen niet! daar houden wij niet van! btw je bent al een paar weken oninteressant ! en trouwens je lult zelf dingen de wereld in die kant nog wal raken ! (dat is pas laster) denk daar maar eens over na en steek de hand in eigen boezem! ipv met zo,n jank filmpje te komen!

  0
  0
 3. Circusaapje zegt:

  Dus wij moeten de transformertjes accepteren voor wie ze zijn, maar ze accepteren zichzelf niet. Beter laten verzamelen op Ibiza en met Lorenzo laten afzinken naar de bodem.

  0
  0
 4. BigDick_Daddy69 zegt:

  LEES die comments. hoe kunnen die mensen zo zijn. letterlijk huilen om niks. worden genoeg mensen vermoord of genoeg kinderen die in armoede opgroeien of zonder voedsel en dan gaan ze huilen dat jan 2 minuten wat praat over alice. terwijl wij alice geen eene reet boeien het is gewoon grappig.

  0
  0
  • Fitz Gerwitz zegt:

   Oneens. Vond het juist getuigen van karakter van Lorenzo om het gesprek (flexibel begrip) aan te gaan in een uitzending. In mijn optiek zou Alice heel veel bonuspunten scoren als ze het aan zou durven om een uitzending bij te wonen; de dialoog via filmpjes schiet ook niet op.

   0
   0
  • Fitz Gerwitz zegt:

   Ze wauwelt zo veel.
   Via Roddelpraat ben ik er achter gekomen dat ze uberhaupt bestaat, en een paar keer een filmpje van haar proberen te kijken. Man man man, wat een zemelaar., ik heb het echt nog nooit tot het einde volgehouden. Get to the point, Alice!

   0
   0
 5. Maarten zegt:

  Al moet ik wel erg lachen om de grappen rondom hem/haar, misschien is het beter om het er bij te laten. Hij/zij toont berouw en zit duidelijk niet lekker in elkaar. Een beetje zielig en triest is het wel.

  0
  0
  • Enough zegt:

   Helemaal gelijk! Genoeg nu!

   Lekker makkelijk scoren om steeds maar weer labiele mensen door de stront te halen. Er zijn grenzen.
   Maar verder geen probleem bij aandachtshoeren zoals Lil’Dick, Gordon, Hazes en co, Patty Patty Patty etc.

   0
   0
   • Donald Trump zegt:

    Oneens. We kunnen publieke figuren, die zich idioot gedragen als dit wezen, niet genoeg belachelijk maken. Lekker doorgaan dus.

    0
    0
 6. Demi zegt:

  Ik snap überhaupt niet waarom ze zo op haar teentjes getrapt is. Ik voel me als transformer (kgh kgh kgh) nou niet bepaald aangevallen door Jan Roos of Roddelpraat..
  Je weet dat niemand veilig is, haatbaarden, transgendermensen, Tukkertjes.

  Jan is gewoon een baas, met z’n ongezouten mening.

  0
  0
 7. GrammarNazi zegt:

  Ik heb toch een beetje medelijden met haar. Aan de andere kant: als je niet tegen Jan en Dennis kunt, dan is het misschien niet een heel slim idee om een YouTube kanaal te beginnen. Dat is vragen om opmerkingen, positief EN negatief.

  0
  0
 8. Fitz Gerwitz zegt:

  Alice geeft toe dat ze fout zat met bij Talpa klagen over Roddelpraat.
  Mooi. Dat betekent dus dat Ome Sjonnie ook zijn ongelijk gaat bekennen, excuses aanbiedt aan Dennis en Jan, en met terugwerkende kracht dingen terugdraait? Of denk ik nu te simpel?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.