‘Woke-ruzie’ bij Shownieuws aan tafel

In de uitzending van Shownieuws – late editie van twee dagen geleden werd er flink gediscussieerd aan tafel toen het ging over Raven van Dorst. Dyantha Brooks en Story-baas Guido den Aantrekker waren het niet met elkaar eens.

Er ontstond weer een flinke ‘woke-discussie’ toen Dyantha het onderwerp wilde afsluiten met: “ik wil het nog wel even goed afsluiten. Ik begon over Raven. Toen had ik het ook weer over ‘zij’, maar het moet volgens mij ‘hen’ zijn.”

Guido is het absoluut niet met Dyantha eens: “Als die mensen dat in hun eigen kring willen doorvoeren, prima. Maar het kan niet zo zijn dat ik gedwongen wordt om ‘hen’ te zeggen als ik het daar zelf helemaal niet mee eens ben.”

Iedereen moet lekker zelf doen wat hij/zij/hen/het wilt. Lekker boeiend dat iemand zich wel identificeren als man/vrouw/allebei/niks/gevechtsvliegtuig, maar mensen mogen wel een keer ophouden met het constante goedpraten en janken om deze onderwerpen. Iemand zegt per ongeluk ‘zij’ en het wordt gelijk weer nodig geacht om het recht te praten.

“Ik vind dat deze maatschappij enorm aan het ‘vertrutten’ is.” vervolgt Guido. En dat kan je dan weer onmogelijk niet met hem eens zijn.

12 reacties op “‘Woke-ruzie’ bij Shownieuws aan tafel

 1. Floris Weyers zegt:

  Jan heb jij ooit aan Dyantha Brooks gevraagd of ze wou partnerruilen? Zoiets staat me bij van een uitzending, if so, chapeau, het is een mooie dame.

  16
  0
 2. Anti Alphabet Kneusjes zegt:

  Het is de Sylvana Simons Maffia, versterkt door het Femke Halsema Motief, dat iedereen altijd overal gekwetst wordt en dat dit niet zou moeten mogen

  Op straffe van uitsluiting, cancellation of jarenlange boetedoening. Zo zien zij dit het liefst.

  13
  0
 3. Hans Worst zegt:

  guido den aftrekker heeft volledig gelijk dit geld overigens niet voor melanie suikerbuik en tukkertje lorenzo die mag je wel gewoon vet varken noemen in de plaats van hij/zij.hen

  10
  0
 4. FatLivesMatter zegt:

  SBS6 is niet woke.
  Het feit dat PiehPaahPatty veel heeft moeten afvallen, om uberhaupt van John de Mol weer op tv te mogen geeft dit aan. Geen FLM bij Talpa dus!

  10
  0
 5. Hunnie van de Tommekreek zegt:

  Gooi er wat drugs in, zet die types op een boot, laat ze praten over wat er op een zaterdag voorbij komt op een Amsterdamse gracht en het probleem is opgelost.

  4
  0
 6. De rijdende pauper zegt:

  Je bent of een man of een vrouw, meer smaken zijn er niet! Dat op onze kosten geesteszieken verminkt worden omdat ze geloven iets anders te zijn en dan wel gelukkig te worden, is dikke BS!

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.