Katja Schuurman zwanger van Douwe Bob

Katja Schuurman gooit voorgevel op Instagram

Dat kan niet missen. Zij omdat ze de hele dag wil wippen en Douwe Bob omdat ie overal kinderen maakt. Die 2 hebben liggen ketsen na hun tv-optreden in ‘Boerderij Van Dorst’. Dat ketsen is de grootste hobby van Katja.

Sroty-baas Guido den Aantrekker daarover: “Ik ben ooit eens een keer doorgezakt met een van haar exen en die heeft toch wel opgebiecht dat zij licht, nou, laat dat licht maar weg, nymfomane neigingen heeft en dat die echt gewoon wel zes keer per dag moet.”

33 reacties op “Katja Schuurman zwanger van Douwe Bob

 1. McUrus zegt:

  Altijd al een zwak gehad voor Katja. Kan Aangeschoten Tegen Je Aanrijden. Zoals wijlen Frank Zappa al zong.. You can ride my face to Chicago. Ride it all night long.

  43
  19
  • Loopvogel zegt:

   Ik naai nog liever Margreet Hermans. Wat is die Katja een gore snol zeg. Te vies om ook maar over te praten. Neptieten en een uitgewoond kanaal.

   9
   12
 2. justobserving zegt:

  Een wereld met alleen maar rationele evenwichtige en stabiele vrouwen zou toch alleen maar saai zijn.

  30
  11
 3. Clubber Lang zegt:

  Jullie ook al bezig met het smeden van een plan om in haar buurt te zijn tijdens een ‘toevallige’ stroomuitval terwijl je net een zak kaarsjes, een fles wijn en een paar handboeien had gekocht?
  Nee, ik ook niet.

  18
  6
 4. kontsekslover zegt:

  De ultieme milf. ik ben blij dat ze seksverslaafd is want dat betekent dat wij allemaal een kans maken. misschien een keer een roddelpraat bukkake organiseren? Ik heb dibs op haar strakke kontgat.

  17
  31
 5. opdenboerderie zegt:

  Komen er bij “Boerderij Van Dorst” alleen maar BN-ers met een (voormalig?) verslavingsprobleem eventueel icm een or meerdere psychische afwijkingen?

  26
  5
  • Sjonnie zegt:

   Oei ok ze ziet er goed uit.maar kunnen jullie alleen maar met jullie wormvormige aanhangsel denken.. denk dat jullie zelf geen volle zalen trekken.

   17
   8
 6. Janus anus Rozet te Bergen zegt:

  Vroeger was ik een Robert Redford lookalike.
  Nou ja in mijn fantasie.
  Ik was het lelijke kereltje in de klas.
  Bovendien vals!
  nu ben ik eindelijk mijzelf
  Een vette bolle kalende hater met gatenkapsel en alcoholist

  10
  18
 7. Joshua zegt:

  Heren toetsenbord riddertjes die midden op de dag niks anders te doen hebben dan grote woorden over neuken met Katja, maar gaan stamelen als je ook naar in haar buurt komt.

  GET A JOB.

  24
  2

Reacties zijn gesloten.