Katja Schuurman zoekt een beurt

Katja Schuurman gooit voorgevel op Instagram

Vroeger was Katja het meisje dat iedereen wilde, nu is ze een vrouw die iedereen wilt. Want Schuurman is behoeftig en de bokkig. Dat komt omdat onze Kat seksverslaafd is, wat trouwens een stuk gezelliger is dan andere verslavingen, me dunkt. Ze zegt nu graag iemand te hebben die na de daad vertrekt.

Had ze dat nou eerder gezegd, want onze Jan zat gisteren nog in hetzelfde restaurant te eten. En Katja ziet er nog steeds uitstekend uit. Alleen keek ze nogal kwaad, dus het werd eerder knokken dan wippen.

19 reacties op “Katja Schuurman zoekt een beurt

 1. Katja zegt:

  Zwijn dat je bent, denk je nou echt dat ik jou wil. Ik keek niet boos, ik keek met walging van wat jou dikke harses allemaal naar binnen zat te proppen. Als je op die fiets gaat moet je wel trappen en niet alleen van een berg naar beneden rollen. Ps je stonk ook

  37
  41
 2. ThruthBadour zegt:

  Mooi geschreven weer. Begint een beetje de huisstijl te worden. Is het bedoeld als een vorm van ironie of achterlijk niveautje moerstaal beheersing? Pak ze, taalnazi! Betreffende Katja, het is maar net waar je voor warm loopt. Plenty of faux pas’ op haar naam imo die stapelen op haar oninteressante persoon. Maar als ze bij jouw het bloed uit de hersenen trekt of je die toch al niet werkend had zeg ik ga er lekker voor.

  5
  6
  • Natte Kartonnen Doos zegt:

   Truth badhœr.

   …bij jouw het bloed uit de hersenen…
   Bij mijn schuurt deze fout gruwelijk.

   De leestekens en de komma’s zijn overigens vanaf maandag weer helemaal Gratis ivm de Zomertijd!!!

   10
   0
 3. Trekdrop zegt:

  “Goei’dag. Ik kom U God breng’n.”

  “Da’s mooi ja. Zet moar in de schuur man.”

  2
  5
 4. Adrianus Bleeker zegt:

  ‘Don’t stick your dick in crazy’ zei een groot denker ooit.
  Daarbij is ze zo ver over de houdbaarheidsdatum dat er een raar luchtje aan zit.

  3
  1
  • Osamab zegt:

   Katja is gewoon de lekkerste stoeipoes van nederland.
   Die ene vrijscene in Oesters van Namkee die is zo ontzettend geil

   3
   4
 5. Geer van Leeven zegt:

  De kleine van Kat is nog niet eens 2 jaar, dusse dat vraagt alle aandacht, en Jantje kan de playboy likken.

  2
  0
 6. Anti Alles zegt:

  Die Katja is inmiddels zo vaak uitgewoond, als ik er een boemerang ingooi komt ie zo weer terug.

  6
  5
  • Dolfje Weerwolfje zegt:

   Nee piemelboy, dat is niet zo en daar weet jij niks van. Jij komt amper buiten, laat staan dat je vrouwen ziet of spreekt. Behalve op pôrnhûb, mismaakt rukkertje.

   6
   1
  • Dolfje Weerwolfje zegt:

   Een kromme besneden snikkel van een rifaap dan dus. Ik denk dat Katja vriendelijk bedankt 😂🤣😂🤣

   8
   0
 7. Ketja zegt:

  Katja Schuurman is manisch depressief maar dat mag je niet meer zeggen want tegenwoordig heet dat bipolair (heeft ze vaker in interviews bevestigd). Als ervaringsdeskundige met een ex-vriendin met dezelfde aandoening kan ik melden dat het helemaal geen pretje is om met iemand te wonen die regelmatig manie is en dus obsessief barst van de energie en gekke streken heeft.

  Daar komt waarschijnlijk Katja’s sterke drang naar seks ook vandaan. De eerste keer is het wel leuk hoor dat je ex-vriendin zo vaak seks wil. Helemaal als je zelf in de 20 bent en ook wel in bent voor een neukpartijtje sochtens, smiddags en snachts.

  Maar het manie zijn heeft ook een keerzijde. De hele dag zo druk dat je ex op dezelfde dag 7 keer het huis helemaal schoonmaakt. Ruzie maakt als iets niet goed ligt of zelfs een frikandel niet goed is bereid. De hele tijd druk aan het praten tot aan het zeuren toe. Druk maken om alles wat niet relevant is of eenvoudig op te lossen.

  Wanneer manie dan weer tijdelijk verdreven is komt depressie bij ex naar boven en ligt ze het liefst dagen aan een gesloten in bed, doet het liever niets, wilt niets, 0 energie enz enz.

  Zeg maar een persoonlijkheid verandering van 180%. En zo gaat week na week na week na week.

  6
  1
 8. Rinus Rukwind zegt:

  Ik zou een wel een frikandel in Katje haar anus willen duwen. En een dollemina erachteraan.

  4
  0
 9. TiTaToverkuffar zegt:

  Kijk Dannyboy, dat is nou een echte vrouw. Druipt er gewoon van af. Ik geloof heel erg in monogamie en zo, maar met katja zou het overmacht zijn.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.