Raven van der Dorst (X)

Elle Bandita

Eerst was het een Elle, toen werd het een Raven. Nou, moet je lekker doen. Maar nu kan Raven een X in hun paspoort (dat zeg je dus tegenwoordig zo over dit soort) krijgen. Daar zijn ze (1 persoon) dus bijzonder blij mee. Het zou mij eerlijk gezegd jeuken wat er bij geslacht staat op mijn identiteitsbewijs, maar blijkbaar komt dat om ik een M ben en dat heel normaal vindt (was het ook ooit).

Er zijn mensen die het belachelijk vinden dat je nu niet hoeft te kiezen uit M/V, maar aan de andere kant interesseert het mij geen snijboon wat iemand voor letter wil hebben. Ben wel benieuwd wat we na een X gaan krijgen. Voor heel wat mensen stel ik ZG voor, namelijk zwaar gestoord.

25 reacties op “Raven van der Dorst (X)

 1. Paul Clitoris zegt:

  Veel mannen zijn gewoon jaloers. Die X heeft een clit die groter is dan jullie pik.

  12
  18
 2. rollins zegt:

  Waarom hebben ‘dit soort types’ zoveel moeite met het verschil tussen voelen en zijn. Mevrouw Raven mag zich alles voelen wat ze maar wil, man, vrouw, koelkast, tl-buis, regenworm, bijvoeglijk naamwoord, horlepiepdanser bij de Libelle Zomerweek om een opgespoten strand ergens in Almere. Prima. Allemaal prima. Maar dat is voelen. Of denken dat te voelen. Het is niet zijn. Als mevrouw Raafje na een lang en hopelijk gelukkig leven wordt opgegraven en er een DNA kitje op haar wordt los gelaten zal dat aantonen dat ze een man was. Punt.

  Ik kan wel denken dat ik kan vliegen, maar als ik van elf hoog naar beneden wordt gedonderd dan is(!) zwaartekracht nou net dat dingetje dat realiteit is. Vinden, voelen versus zijn. Hoeveel X’en je er ook tegenaan smijt. Onder de streep zijn het de feiten.

  24
  7
  • TheWizzard zegt:

   Mevrouw Raven werd geboren met mannelijke en vrouwelijke geslachtskenmerken. Het is een dokter die ooit voor haar gekozen heeft wat ze zou worden.
   Dat lijkt mij genoeg argumentatie voor elke letter door zij in haar paspoort zou willen.

   14
   4
  • Burger King zegt:

   Daar is zelfs nog een film over gemaakt. Nu reist het naar het verleden, daar bezwangert het zichzelf, en dat bevalt dan vervolgens van zichzelf ofzo. Predestination, goeie film wel. Vond het destijds toen ik hem zag wel een beetje een rare film, maar vandaag de dag super realistisch! -_-!

   3
   2
  • altijdblijvenlachen zegt:

   ‘Mevrouw Raven’ is anders een van de echte (X) ‘ers
   geboren als – wat toen heette – hermafrodiet en nu intersekse en de doktor die knipte het leutertje er vanaf.

   Jammer joh, met je ‘fEitEn’

   14
   3
 3. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Een lelijke vent, en een mislukt wijf. Waarom zou de hele wereld dit soort flauwekul willen weten. Al laat je in je paspoort zetten dat je het paard van Jesus ben, het maakt niemand ook nog maar 1 flikker uit.

  14
  5
 4. Ludo Sanders zegt:

  Bij Raven kan ik het nog gebruiken. Het is geboren als X. Voor alle mensen die zich dan weer een weekje man voelen, dan weer een weekje vrouw en vervolgens een weekje X, zou het niet moeten mogen. Het is simpel, heb je een piemel, M in je paspoort, heb je een vagijn, V, en heb je beide niet of beide wel, of zowel een baarmoeder als een piemel, dan gewoon X. Niet hoe je je de ene dag “voelt”.

  9
  0
 5. retraite zegt:

  Mannen die behoefte hebben aan een poos geheelonthouding, moeten gewoon even naar die onsmakelijke foto’s kijken.

  6
  3
 6. Michiel zegt:

  Veel plezier met je X in je paspoort. maar als meervoud aanspreken? laat me niet lachen. never, nooit niet.

  6
  1
 7. Rogier Kringspier zegt:

  Jan, het is “ik vind”. Niet zoals je hierboven in het artikel schrijft “ik vindt”.

  4
  0
  • Zon der Ling zegt:

   Als mens vind ik hen een mooi mens.
   Ik zie mij typen : ” hen” , is meervoud. Zou het veranderen in het, maar ja hen is ook een meervoud.
   Hoe ver wil je nog gaan in dit belachelijk doorgedraaid gegeven.
   Je bent een mens, klaar.
   Niks x,y,o,h/zi.j./h.e.t
   p,o,e,p,t

   0
   0
 8. Fan van Roddelpraat zegt:

  Ik zou bang zijn als ik figuur tegen kom. Wat een engerd. Heeft ook een vreemde blik in zijn ogen.

  0
  5

Reacties zijn gesloten.