Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck willen AZC in Albergen

Tim Hofman is een enorme trut deel2

Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck willen een AZC. Als je twee mensen uit Nederland zou moeten noemen die heel erg deugen, dan zijn zij het toch wel. Voor Sander geldt overigens vooral dat hij doet alsof hij heel erg deugt.

Dit keer omdat beiden op Twitter hun mening delen over het protest in Albergen tegen plaatsing van een AZC.

Trutje Tim zet het neer als racisme en Sander doet bijdehand. Die vreselijke dwerg van een Sander is al onze grote vriend niet doordat hij iedereen met een hartslag een fascist noemt én Jan eerder een wandelende dickpic noemde, maar hij blijft vervelend doen.

Het is overigens wel een zeer bijzondere situatie dat de kinderen staan te protesteren. Géén idee waar ze het nou eigenlijk over hebben en ze worden door de ouders op straat gegooid om te schreeuwen met een bord in de handen. Misschien zijn dit ook wel kinderen van familievloggers. Die houden er namelijk van om kinderen aan het werk te zetten en hun eigen mening er doorheen te drukken.

Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck willen een AZC
Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck willen een AZC
Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck willen een AZC

29 reacties op “Tim Hofman en Sander Schimmelpenninck willen AZC in Albergen

 1. Jan Roos zegt:

  Zijn er nog jonge dames in om urenlang erotisch te chatten en eventueel wat pikante fotootjes uit te wisselen? Mijn Joyce weet er van en vind het allemaal prima!

  30
  4
  • Tim en Sanders zijn kank3rf1ikkers zegt:

   Wat een stel minkukels zij die Sander en Tim toch. Kijk hoe vol dit klote land al is, vooral nog meer kansarmen opnemen. Triest.

   33
   0
  • Deug zegt:

   Deze 2 deugkneusjes hebben last van NIMBY. ‘Not in my back yard’. Alles best zolang vluchtelingen maar niet in hun eigen buurt geplaatst gaan worden.

   7
   0
 2. Loodgietersbedrijf Hans Berkers zegt:

  Walgelijke Tim. Neem ze zelf op in je huis. Dit zegt hij alleen maar zodat hij weer in de prijzen valt en programma’s krijgt omdat hij lekker deugt (en dus geld). Gewoon eigenbelang dus narcistische woke Tim.

  25
  2
 3. Tip voor het COA zegt:

  In Almere schijnt recentelijk een volledig uitgewoond appartement te zijn leeggemaakt. Vorige bewoner schijnt naar Enschede te zijn gevlucht,

  8
  0
 4. Afkickcentrum Spanje Beffos Finitos No Morros zegt:

  Jan Roos slechte start van de dag met zijn FLM t shirt. Moest hij omwisselen. Stamelde de smeerbeer nog:
  Het betekent geen Facesitting Live Matters

  8
  1
  • Harrie zegt:

   Voor of tegen is beiden prima, maar een mening vormen door een oordeel op basis van huidskleur is gewoon racisme. Als je tegen bent, zijn er genoeg betere argumenten om te gebruiken. Plus voed je kids eens op met minder woke en minder vooroordelen

   5
   10
 5. Jan Roos het alcoholvarken🐷 zegt:

  Ik heb al een bijnaam gekregen. Spaanse dames noemen mij vanaf hun balkon
  Domme Juan

  4
  2
 6. Welkom Allemaal! zegt:

  LOL tegenwerken heeft geen enkele zin.. vooral die kneuzen die heeft hotel wilde kopen, terwijl het allang verkocht was… Had dat kut plaatsje er gewoon moeten zorgen dat het hotel bleef bestaan… af en toe een biertje aan de bar etc…MAAR NEE..

  2
  6
 7. Dennis Schouten bucketlist zegt:

  Ik zou nog eens met een lilliputter meisje willen vrijen, die tevens een gehoorapparaat heeft en een kunstheup
  Geyllllllll

  6
  1
 8. Floris Weyers zegt:

  Wat moet het toch heerlijk zijn om zo te kunnen deugen en andere vanuit je ivoren toren de les te lezen. Mag lijen dat je een stel onaangepaste Afghanen naast je krijgt wonen Tim.

  15
  0
 9. Donald Trump zegt:

  Mexicaans muurtje van 30 centimer om de heer Schimmelpenis heen, en voila; dat probleem is vast opgelost!

  6
  0
 10. Aniek de Bree zegt:

  Eerst vrouwen aan het werk zetten en ontmoedigen om veel kinderen te baren en dan massa’s volk uit arme landen hier heen halen. De omvolking zit lekker op schema.

  7
  1
 11. Nakketikker zegt:

  Goh, ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat Nederland in de gaten krijgt dat deugen, hét verdienmodel van deze twee NIMBY’s is. Je moet het maar kunnen: zoveel schijt hebben aan je land(genoten) voor een paar rotcenten.

  2
  0
 12. Ouwe zegt:

  Ik zou de reacties van die misselijkmakende linkse kneusjes wel willen zien/horen als er een azc in hun buurt zou komen. De vieze elitehonden.

  2
  0
 13. Ben el Haram zegt:

  Volgens voorzitter van de Mevlana-moskee, Ceylan Kürk, is dat niet zo.
  “Ik weet daar niets van”, zegt hij.

  0
  0
 14. Paupers zegt:

  Die twee leveren het bewijs dat deze vluchtelingen in kastelen en hipsterwijken moeten worden opgevangen en niet door in het vastgoed van in kastelen wonende vastgoedeigenaren.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.