Tim Hofman doet weer heilig

tim-hofman

Tim Hofman is de messias van het Mediapark. Zo ziet hij in iedere geval zichzelf, maar hij wordt ook aanbeden door de NPO. Hij vertelde in ‘College Tour’ hoe geweldig hij is en ook dat hij Linda de Mol op haar woord gelooft. Sinds Tim met ‘BOOS’ het The Voice schandaal naar buiten bracht, dat overigens bij Roddelpraat is gestart, kan hij niet meer stuk.

Dat LINDA 2 slachtoffers wegstuurde had volgens Hofman niets te maken met de betrokkenheid van Linnepin. “Het vereist veel onderzoek en zij kregen het journalistiek gezien niet rond. Toen hebben de slachtoffers zelf gezegd: ‘Kunnen jullie Tim Hofman bellen?’ Dat is toen gedaan en toen zijn we gaan praten eigenlijk. Natuurlijk hebben wij de vraag gesteld: ‘Is dat omdat het blad LINDA. heet?’ Ons is verzekerd van niet en dat geloofde ik ook.”

Na dan ben je goed naïef of je speelt het spelletje graag mee.

15 reacties op “Tim Hofman doet weer heilig

 1. Charlie da Silva zegt:

  Die latente nicht heeft toch een vriendin die nooit wil n*eken? Iets met haar safe space trigger ofzo.

  23
  1
  • Annalies Grol zegt:

   Vind het zo’n nagemaakte nicht!!
   Opzouten vd televisie eng nagemaakt mannetje!! Heeft een kut huwelijk!!

   2
   0
 2. Adrianus Bleeker zegt:

  Wat een kinderlijke afgunst van RP, en niet voor het eerst. Zorg zelf eerst eens voor regelmatig nieuws en scoops ipv alleen maar totaal oninteressante stukjes over jullie zelf. Dat is eigenlijk nog veel sneuer dan die selfies van Bridget.

  21
  49
 3. Timbo zegt:

  Zit Tim Hofman inmiddels aan het familie de Mol geldfonds infuus?
  Want een onzin ‘zij kregen het journalistiek gezien niet rond’.

  Linda kreeg het heel makkelijk rond, ze was er immers reeds jaren van op de hoogte.
  Omdat haar eigen man, Jeroentje onderdeel is van de hele zaak!

  Alleen had zowel Linda als bedrijf LINDA natuurlijk al snel door dat het ontiegelijke veel schade zou toebrengen aan familie de Mol B.V. Die zijn er dus gelijk mee gekapt.

  “Het vereist veel onderzoek en zij kregen het journalistiek gezien niet rond. Toen hebben de slachtoffers zelf gezegd”

  13
  1
 4. Choco Prince zegt:

  Tim Hofman speelt dat hij deugt. Het is zijn baan om keihard te deugen. Deugen brengt namelijk veel geld in het laatje. Echter valt Tim Hofman vroeg of laat nog wel door de mand met zijn act. Tim is geen fijne vent.

  11
  2
 5. Min Kortspringen zegt:

  Waar is die Nijmeegse vastgoedman als je hem nodig hebt, wat was dat genieten!

  3
  3
 6. Pascale zegt:

  Tim Hofman heb je nou je zin jij hebt mijn idool / rapper Ali B zijn carrière kapot gemaakt en ook zijn privé leven naar de klote geholpen en je bedankt ik vind dit niet netjes en ook niet aardig om zulke valse beschuldigingen en aangiften laten doen door de slachtoffers die 3 meiden liegen

  1
  1

Reacties zijn gesloten.