Tim Hofman invloedrijkste van allemaal

Tim Hofman

Hebben we toch mooi Tim een zetje gegeven richting de nummer 1 positie. Maar een bosje bloemen of een flesje goedkope wijn zit er weer niet in. Door de docu van BOOS over de door Roddelpraat onthulde ellende met Ali, Marco B en The Voice is Timmie nu de meest invloedrijke van allemaal in de media. Althans, dat zegt dit lijstje.

Opvallend is wel dat er geen Youtubers bijstaan, behalve die zijn overgestapt richting televisie. Verder is het opvallend dat tot aan de koffiejuffrouw van Talpa erin staat. Maar dat zou er misschien iets mee te maken hebben dat John de Mol deze lijst sponsort. En daarmee kan die lijst dus gelijk richting prullenbak.

Schermafbeelding 2022 03 10 om 09.14.03

10 reacties op “Tim Hofman invloedrijkste van allemaal

 1. Tom zegt:

  Tim Hofman invloedrijkste van allemaal??
  Had de betreffende schrijver ipv paracetamol per ongeluk een xtc tablet genomen?
  Tim Hofman invloedrijkste van allemaal…. Laat me niet lache….

  12
  1
 2. Aktivistische wodka. zegt:

  Thim Hoffman de deugkneus die alles kan behalve z’n vrouw behagen.
  Is dat een soort compensatiedrang of heeft hij verder niks meer in het leven? Anyweetjes, heeft Thim toch mooi Ali B. en Vieze Jeroentje ontmaskerd als een stelletje gewetenloze predators en zijn missie is nog lang niet volbracht.
  Hoeveel knapen hebben last gehad van de grijpgrage handjes als Carlo B. en Albert V, en hoeveel slachtoffertjes durven hun verhaal niet te doen terwijl Arie B. wegkomt met z’n schijnheilige kop?

  11
  1
  • Helaas ervaring mee zegt:

   Ik ben het met je eens dat Tim een koekenbakker is.
   Maar een Amsterdamse, inclusieve, blanke, woke vrouw behagen is een behoorlijke opgave kan ik je vertellen. Ze hebben vaak een eisenpakket waar zelfs Brad Pitt, in zijn goede tijd niet aan kan voldoen.
   Terwijl ze zelf niets nada noppes voorstellen.

   Daarnaast klagen dit soort wijven de hele dag. Willen nooit seks en zijn altijd chagerijnig.
   Maar wat wil je!? Als je als vega vrouwtje de hele dag veel te weinig, te eenzijdig eet.

   Deze wijven zien er vaak grafmager uit, lopen er bij als wandelende tak, met een uitgemergeld, grijs snoetje waar ze in Bergen-Belsen nog van zouden opkijken. Om toch te blijven vol houden dat ze gezond eten met ‘Organic healthy food’ vreten!

   Terwijl wij dit in de medische wereld: ‘Orthorexia nervosa’ noemen.
   Wat dus een aantoonbare psychische eetstoornis is. Waarbij je dwangmatig te gezond eet en hierdoor bepaalde voedingsstoffen niet binnenkrijgt.

   Verder maken ze zich druk om de hele wereld. Zamelen geld in voor inlegkruisjes in Cambodja en de pil in Zaïre. Om er vervolgens achter te komen dat hun buurman, die ze uiteraard niet kennen, nooit begroeten en niet naar omkijken al 2 maanden dood in zijn appartement ligt.

   Sorry maar dit soort dames zijn echt niet leuk om mee samen te wonen.

   17
   2
  • Jeffrey Boots zegt:

   Je hebt gelijk. Ze zijn moeilijk, die Amsterdamse vrouwen.
   En ik heb verschillende vegetarische en veganistische dames uit de hoofdstad verslonden maar ik moet ze nageven dat hun zuivere levensstijl het beffen echt véél aangenamer maakte dan bij hun rokende en vleesetende evenknieen.

   Dat vind ik toch wel een dingetje.
   En in die grote stad hebben ze gelukkig genoeg afleiding, dus het hoeft niet steeds over jou te gaan. Zolang je maar beft.
   Wat ik me wel steeds meer afvraag is waarom die Amsterdamse veganistische chickies niet meer normaal klaar kunnen komen? Of is dit weer een foute stelling waarin ‘normaal’ vrouwonvriendelijk is?
   Klaarkomen van coïteren is wel een dingetje in de hoofdstad. Ik heb mezelf opgegeven als schuilladres voor drie Oekraïense zijinstromers in de verpleegkunde. Grote kans dat die nog nooit gehoord hebben van deze problematiek.

   9
   1

Reacties zijn gesloten.