Tim Hofman invloedrijkste van allemaal

Hebben we toch mooi Tim een zetje gegeven richting de nummer 1 positie. Maar een bosje bloemen of een flesje goedkope wijn zit er weer niet in. Door de docu van BOOS over de door Roddelpraat onthulde ellende met Ali, Marco B en The Voice is Timmie nu de meest invloedrijke van allemaal in de media. Althans, dat zegt dit lijstje.

Opvallend is wel dat er geen Youtubers bijstaan, behalve die zijn overgestapt richting televisie. Verder is het opvallend dat tot aan de koffiejuffrouw van Talpa erin staat. Maar dat zou er misschien iets mee te maken hebben dat John de Mol deze lijst sponsort. En daarmee kan die lijst dus gelijk richting prullenbak.

10 reacties op “Tim Hofman invloedrijkste van allemaal

 1. Tom zegt:

  Tim Hofman invloedrijkste van allemaal??
  Had de betreffende schrijver ipv paracetamol per ongeluk een xtc tablet genomen?
  Tim Hofman invloedrijkste van allemaal…. Laat me niet lache….

  12
  1
  • B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>> N I E U W S U P D A T E<<<

   WAAR STAAN DENNIS EN JAN???.

   Tim Hofman is dit jaar de meest invloedrijke mens volgens de Media100.
   Media 100 is een soort Quote 500 maar dan voor honderd meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media.

   Sinds elf jaar is deze zelfpijperij bezig zichzelf op de schouder te kloppen middels het Marketing100 Event dat dit jaar in de hippe Kromhouthal in Amsterdam werd georganiseerd.

   Hofman was al een half jaartje of langer bezig om The Voice of Holland pootje te lichten.
   Toen zijn actie tot een apotheose kwam kon men niet meer om Tim Hofman heen.
   Arjen Lubach, de buklaaf van de echtgenote van D666-vrouwtje Olongren was vorig jaar nog het mannetje. Alle jaren daarvoor was John de Mol de invloedrijkste.
   Lubach staat plaats drie, De Mol senior op nummer 2, en Johnny de Mol op plek 524. Lil' Kleine op plek 702 en Ali B. daalt met stip naar plek 889.

   Even het rijtje compleet maken:
   Eva Jinek staat op de vierde plaats.
   Christian Thillio staat op de vijfde plek. Wie? Christian Thillio van DPG, een Vlaamse krantenbedrukker met veel tanende abonneecijfers.
   Sven Sauvé, de schildwacht van Peter vd Vorst, onder vuur wegens verschillende sexschandalen en strijdend voor het behoud van Carlo Boszhart. Sven staat op plek 6.
   Erik Roddenhoff, positie 7… Kent niemand verder, anonieme nono.
   Victor Knaaps, plek 8. Tesla, hypotheek, 2 secretaresses, werkt voor Mediamonks en is gek op magneetvissen en mountainbiken.
   Willem A. Bolus, een andere nono die niemand kent, vertegenwoordigt plek 9 van dit jaar en doet gewichtig voor Abovo MM. Een mediamarketingbedrijfje dat vaker ingehuurd wordt omdat ze doen wat de opdrachtgevers zeggen.
   Nikkie de Jager is de enige andere persoon die een plek claimt in het rijtje meest invloedrijke vrouw in de top 10. Zij staat op de tiende plek.
   Linda de Mol valt dit jaar met al haar verdriet en doofpot perikelen buiten de boot en eindigt op de elfde plaats.
   Vreemd genoeg staan Dennis en Jan nog nergens genoemd, wat een beetje raar is, want ze zijn de afgelopen twaalf maanden toch genoeg in het nieuws geweest.

   Maar de lijst wordt tegenwoordig samengesteld door het 'onafhankelijke' onderzoeksbureau MediaTest.
   Mediatest is werkelijk 'kei-onafhankelijk' en stelt concrete vragen aan de hand van een holistisch onderzoeksmodel met bewezen voorspellende waarde.
   Mediatest is zó ontzettend goed dat het verschil tussen een goede en gemiddelde uiting betekent 150-200 GRP’s in de markt. Dat lukt haast niemand. Wanneer had jij zelf immers meer dan 150 GRP's in de markt?
   Lukt niet. Tenzij jij het potentieel van jouw nieuwe campagne-uiting in een test valideert en concrete inzichten biedt in de wijze waarop de uiting geoptimaliseerd kan worden. Anders wordt het helemaal niks. En 'onafhankelijk' dus.

   Dit jaar zijn er niet minder dan 40.000 professionals uit media en marketingcommunicatie uitgenodigd om hun tien favorieten uit de driehonderd genomineerden te kiezen. Jan Roos en Dennis Schouten zaten hier niet bij. En dat maakt deze verkiezing dus feitelijk al meteen volkomen waardeloos.
   Hoelang moeten onze helden nog strijden voor hun eerzaamheid en hun erkenning?

   15
   1
 2. Aktivistische wodka. zegt:

  Thim Hoffman de deugkneus die alles kan behalve z’n vrouw behagen.
  Is dat een soort compensatiedrang of heeft hij verder niks meer in het leven? Anyweetjes, heeft Thim toch mooi Ali B. en Vieze Jeroentje ontmaskerd als een stelletje gewetenloze predators en zijn missie is nog lang niet volbracht.
  Hoeveel knapen hebben last gehad van de grijpgrage handjes als Carlo B. en Albert V, en hoeveel slachtoffertjes durven hun verhaal niet te doen terwijl Arie B. wegkomt met z’n schijnheilige kop?

  11
  1
  • Helaas ervaring mee zegt:

   Ik ben het met je eens dat Tim een koekenbakker is.
   Maar een Amsterdamse, inclusieve, blanke, woke vrouw behagen is een behoorlijke opgave kan ik je vertellen. Ze hebben vaak een eisenpakket waar zelfs Brad Pitt, in zijn goede tijd niet aan kan voldoen.
   Terwijl ze zelf niets nada noppes voorstellen.

   Daarnaast klagen dit soort wijven de hele dag. Willen nooit seks en zijn altijd chagerijnig.
   Maar wat wil je!? Als je als vega vrouwtje de hele dag veel te weinig, te eenzijdig eet.

   Deze wijven zien er vaak grafmager uit, lopen er bij als wandelende tak, met een uitgemergeld, grijs snoetje waar ze in Bergen-Belsen nog van zouden opkijken. Om toch te blijven vol houden dat ze gezond eten met ‘Organic healthy food’ vreten!

   Terwijl wij dit in de medische wereld: ‘Orthorexia nervosa’ noemen.
   Wat dus een aantoonbare psychische eetstoornis is. Waarbij je dwangmatig te gezond eet en hierdoor bepaalde voedingsstoffen niet binnenkrijgt.

   Verder maken ze zich druk om de hele wereld. Zamelen geld in voor inlegkruisjes in Cambodja en de pil in Zaïre. Om er vervolgens achter te komen dat hun buurman, die ze uiteraard niet kennen, nooit begroeten en niet naar omkijken al 2 maanden dood in zijn appartement ligt.

   Sorry maar dit soort dames zijn echt niet leuk om mee samen te wonen.

   17
   2
   • Jeffrey Boots zegt:

    Je hebt gelijk. Ze zijn moeilijk, die Amsterdamse vrouwen.
    En ik heb verschillende vegetarische en veganistische dames uit de hoofdstad verslonden maar ik moet ze nageven dat hun zuivere levensstijl het beffen echt véél aangenamer maakte dan bij hun rokende en vleesetende evenknieen.

    Dat vind ik toch wel een dingetje.
    En in die grote stad hebben ze gelukkig genoeg afleiding, dus het hoeft niet steeds over jou te gaan. Zolang je maar beft.
    Wat ik me wel steeds meer afvraag is waarom die Amsterdamse veganistische chickies niet meer normaal klaar kunnen komen? Of is dit weer een foute stelling waarin ‘normaal’ vrouwonvriendelijk is?
    Klaarkomen van coïteren is wel een dingetje in de hoofdstad. Ik heb mezelf opgegeven als schuilladres voor drie Oekraïense zijinstromers in de verpleegkunde. Grote kans dat die nog nooit gehoord hebben van deze problematiek.

    9
    1
 3. Robbie zegt:

  Erkenning zoeken of eisen maakt je niet sterker maar zwakker he Jan!!!! Laat Tim zijn moment maar pakken, via mond-op-mond wisten al hele vele mensen dat dit speelde. En dat was dankzij RP, heel simpel. Roddelkanalen worden vaak niet benoemd maar we zijn er nog lang niet. Ik ben benieuwd naar de nieuwe scoop……..

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.