Linda de Mol wist ook van Ali B’s wangedrag

Het begint er steeds meer op te lijken dat Linda de Mol een hele nare rol heeft gespeeld in het grootste misbruikschandaal ooit in Hilversum. Naast dat ze al jaren op de hoogte was van het seksueel grensoverschrijdende gedrag van de bandleider/partner Jeroen Rietbergen wist ze ook dat Ali B beschuldigd werd van aanranding en verkrachting. Twee slachtoffers hadden zich namelijk 1,5 jaar geleden gemeld bij haar blad LINDA.

Je ziet ze nog zitten, de kontenkuipers, met hun verhaal dat Linda pas het echte slachtoffer was. En wat blijkt, De Mol wist ervan en hield gewoon de kaken op elkaar.

“We geloofden de vrouwen absoluut, maar vonden de verhalen niet voldoende. Voor publicatie was echt meer bewijs nodig”, aldus creatief directeur Jildou van der Bijl in de Volkskrant. Het gaat hier om twee vermeende slachtoffers, waarvan er eentje in de documentaire van BOOS te zien was. Dat gaat om het meisje van het schijverskamp. Hun verhalen over Ali waren bekend bij ‘diverse medewerkers van het tijdschrift’ Ook Linda de Mol was “vertrouwelijk op de hoogte gesteld”.

En denkt er werkelijk iemand op deze aardkloot dat Linda hoorde van het wangedrag van The Voice-coach Ali B en daar haar broer John, de baas van de toko, niet even over belde. Precies, dus John de Mol wist ook gewoon al van Ali. Die loog blijkbaar in het interview met Tim Hofman niet alleen over de rol van Rietbergen.

32 reacties op “Linda de Mol wist ook van Ali B’s wangedrag

 1. Jan van Lauwersoog zegt:

  Roeren waar het stinkt.
  Mooie scoop.

  En wat érg voor die slachtoffers dat ze zó door Linda de Mol en haar boezemvriendin Jildou van der Bijl met een kluitje in het riet werden gestuurd!

  Je zou toch zeggen dat Linda de Mol ietsje meer empathie had moeten tonen toen haar dit verteld werd.
  Niet pas als de helft van het complete managementteam van Talpa ontmaskerd is als een stelletje recividerende seks-offenders!

  Linda met haar krokodillentranen heeft vorige week de boel keihard besodemieterd.

  59
  3
  • Hans zegt:

   Mediawereld, Hollywood,epstein Eiland ,hilversum, grachtengordel en de family de Mol kunnen tegenwoordig in 1 adem genoemd worden.ze moeten allml van de buis tijd voor echte normale burgers geen seksueel misbruikende activisten meer !!!!!!!!

   13
   0
    • Beste Burgers zegt:

     Burger King!

     Echt normale burgers bestel je bij BK.
     DIKKE SAPPIGE FLAME GRILLED BURGERS, met gebakken spek en gesmolten cheddar tussen een stevig broodje met sla,tomaat en komkommer en twee lekkere sauzen.

     Altijd een ware traktatie.
     Zeg je burger, dan kies je de beste burger. Burger King heeft ook burgers met extra grote stukken vlees met gerookte cheddar en veel sla.
     Elke keer weer een ware traktatie.

     4
     2
 2. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Hahaha, de Firma List en Bedrog. Heerlijk hoe je zo je gedwongen pensioen ingetrapt wordt. Alle Molletjes hebben boter op hun kop en zitten er voor eigen gewin. Mag hopen dat iedereen ze met de rug aankijkt en ze NL verlaten, tuig van de richel!

  34
  1
 3. Mabel wist de shit zegt:

  Maar de Linda had er schijt aan. Grote hopen. Want de Linda wilde tegenover de buitenwereld het perfecte plaatje neerzetten. De Linda dacht, fuck it.

  20
  0
 4. Loket diversen en oninteressante verkrachtingen zegt:

  Natuurlijk is BOOS het juiste loket voor deze kinderen waar ze met met hun verhaal naar toe kunnen. De beschuldigen passen in de lange lijst van verhalen over de niet geleverde banken, de niet-werkzame poedertjes en ontevreden klanten van borstvergrotingen.

  9
  0
 5. Yuuhuu zegt:

  Jeroentje met zijn grote leuter maakt veel goed s’avonds.
  Dat die Linda nog niet in een rolstoel zat?
  Nee zo’n pieleman ga je niet de deur wijzen als hij paar akkefietjes heeft gehad.
  Heb te doen met die meisjes…..
  ze spreken over 28 cm….

  16
  8
 6. Anti Alles zegt:

  Godverdomme wat een verlepte kop heeft ze hier. Zo zie je maar dat make-up veel goed kan doen bij vrouwen. Totdat je er naast wakker wordt, na een avond/nacht als een sjikkere mongool te hebben doorgehaald.

  8
  1
 7. Mi zegt:

  Wel triest dat volwassen mannen en vrouwen zichzelf verloochenen op live tv onder toeziend oog van hun eigen ouders die hun groot hebben gebracht, om bij linda of john in een goed daglicht te staan. Echt ziek!

  4
  0
 8. Linda de M. zegt:

  Nou, nu is het wachten totdat uitkomt dat ook Linda al 20 jaar rommelt met afgetrainde sportschool types die qua leeftijd haar eigen zoon hadden kunnen zijn. Laten we ophouden met deze poppenkast. Als je bekend bent heb je roem en kun je haast neuken wie je wilt. Of het nu Katja S. is of Jeroen P. Linda de M. of Johnny de M. Haast iedereen in Hilversum maakt graag gebruik van deze bekendheid en neukt zich daar suf.

  3
  0
 9. dubaigas zegt:

  Kunnen alle medewerkers van the voice niet naar een afkickkliniek gestuurd worden, kan toch geen kwaad? John de mol, Johnny de Mol, Linda de Mol en alle mollen die het nog niet weten, linea recta
  naar de afkickkliniek en het sleuteltje weggooien. Daarna meteen in de praktijk doen waar een man naar verlangt, namelijk erotisch innerlijke genot geven aan een vrouw die er ook gelukkiger van wordt, omdat ze meer dan
  gewild is en een fantastisch schepsel!

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.