Sander Schimmelpenninck: boeren steunen is fascisme

Als Sandertje in de buurt is valt het woord fascisme binnen een minuut. Want iedereen waar hij het niet mee eens is is volgens het in adelstand verheven keuterboertje (1.50) een extreem-rechtse fascist. En hij zou die mensen ook nog het liefste in de gevangenis gooien, wat wel grappig is want dat deden de echte fascisten ook.

Nu is iedereen die de boeren steunt een internationale fascist. Dat schrijft hij vandaag in zijn column in de Volkskrant. Ook vrouwen krijgen nog even een veeg uit de pan, die lijden aan welvaartsfascisme. Je verzint het haast niet. Wat is het toch een sneu klein kereltje.

30 reacties op “Sander Schimmelpenninck: boeren steunen is fascisme

 1. Jan met de lange achternaam zegt:

  Tot zover het nihilisme van Roddelpraat. Bewaar deze politiek geladen berichten te bewaren voor de columns van onze Jan in de glossy mama, daar zullen er vast mensen geïnteresseerd zijn in de politieke mening van Jan, maar hier toch niet? (Trouwens Sander heeft gewoon gelijk in deze)

  18
  117
 2. Janus Anus Niet edele big🐷 zegt:

  Ik Janus Adrianus Lucas Maria Roos
  Geboren uit het uit de adelstand gezette geslacht Roos vanwege inteelt met varkens, ik drink mijn bier nog altijd met getuite lippen en pinkje omhoog. Verder zeg ik tegen jullie gepeupel
  Maak als de sodemieter 5 euro over stelletje natnekken 🐷🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

  3
  23
 3. Strafblad zegt:

  Opiniemaker en voormalig Powned-presentator Jan Roos (43) krijgt in hoger beroep dezelfde straf voor mishandeling van een tiener als de eerdere veroordeling door de politierechter in Alkmaar. Hij moet een geldboete betalen van 750 euro en een schadevergoeding van 700 euro. Het Openbaar Ministerie had in hoger beroep een verdubbeling van de geldboete geëist: 1500 euro. Daarin gingen de raadsheren van het Gerechtshof niet mee.

  Volgens het Gerechtshof is bewezen dat Roos in mei 2018 een toen 16-jarige jongen tegenkwam op een terras in Bergen (NH). Er ontstond een woordenwisseling, waarna Jan Roos de jongen volgde toen die van het terras vertrok. Daarna gaf Roos de tiener op straat een vuistslag in het gezicht. De jongen raakte daardoor gewond aan zijn lip, liep een hersenschudding op en een paar van zijn tanden zaten los. Roos beriep zich op zelfverdediging, maar het hof verwierp dat verweer.

  4
  20
 4. Jan zegt:

  Nanojord heeft inderdaad gelijk waar hij stelt dat Nederland net zo rijk is als Amerika . Kijk maar naar de staatsschuld . En aan het beetje ongelijkheid wat daarin nog bestaat , wordt in Den Haag hard aan gewerkt.

  6
  0
 5. Kneus herkend zegt:

  Toch altijd weer vermakelijk als je direct weet welke teksten door de simpele Schouten worden gemaakt.
  De kneus, sorry achterbakse kneus.

  1
  22
 6. Janus Rozet de glasbakbig🐷 zegt:

  Houdt het netjes hier
  Hik hik hik burph
  Hik hik
  Proost
  Bijna weekeinde
  Oh nee pas maandag hik
  Stort 5 euro
  10 mag ook
  50 zou goed uitkomen hik🍺🍺🍺🍺🍺🍺

  2
  12
 7. Rollins zegt:

  Mannetje persisteert enkel nog bij het weerwoord. Het is een instant nobody wanneer hij niet gevoed wordt. Die hele stukjes pennen voor een lullige meier of twee, soit. Maar het straffe plassertje komt van het weerwoord.

  7
  2
  • Sidis zegt:

   De moderne mens maakt zijn eigen habitat (en al het andere dat leeft) in ras tempo onleefbaar.
   De vleesindustrie is obsoleet en met zoveel mondjes te voeden zal ons voedsel op een andere manier geproduceerd moeten worden.
   Om van het leed nog maar te zwijgen, het gekke is dat als je op straat een hond schopt het in de krant komt terwijl de vernietigingskampen van ons vlees vee veel gruwelijker zijn.
   How to save our planet zou verplichte kost moeten zijn op scholen
   Check youtube

   3
   1
 8. Anti Alles zegt:

  Deze schimmelsnikkel staat in de top 3 WALGELIJKE ventjes in Nederland. Heeft woord provocatie tot een verdienmodel gemaakt. Wel provocatie zonder inhoud en feitelijke argumenten. Hierop zal hij het altijd verliezen, daarom lekker stoer een column schrijven en twitteren. Hij durft niet met Arno Wellens voor de camera 1 op 1 het gesprek aan te gaan. Zal dan op inhoud gelijk door de mand vallen en zichzelf compleet voor lul zetten.
  Het is altijd hetzelfde met dit soort kansloze figuren. Zodra ze op inhoud het debat aan moeten gaan haken ze af en dit weten ze donders goed.

  17
  2
 9. Piet Bloem zegt:

  Heeft Sander al sorry gezegd voor zijn slavernijverleden?
  “In 1863 ontvangt de bewoonster van huis Het Hassink, Anna Agnesia Schimmelpenninck, weduwe van Mr. George Isaac Bruce, een compensatie van negenhonderd gulden vanwege de afschaffing van de slavernij in Suriname.
  Anna Agnesia is met andere familieleden een van de eigenaren van de Surinaamse plantages Berkshoven en Oostrust aan de Commewijne. Zij is daarmee ook een slavenhouder. Vanwege het zogeheten verlies aan slaven door de afschaffing van de slavernij ontvangt Anna Agnesia, 1/27 van de totale vergoeding, wat neerkomt op ongeveer 900 gulden. 79 Personen behorende tot de slavenmacht van de plantage krijgen hun vrijheid. Zonder enige tegemoetkoming, alleen een verplichting om nog tien jaar op plantages te blijven werken. Twee mannen waren al ontsnapt.”
  https://mijngelderland.nl/inhoud/specials/sporen-van-slavernijverleden/huis-het-hassink

  2
  0
 10. Josh zegt:

  Hahah hij geeft af op welnessrechts en welvaartsfacisme om vervolgens in de laatste alinea doodleuk te vertellen een vakantie van 6 weken te nemen. Ja en ‘werken’ aan een boekje waarin ie weer even gaat preken hoe de wereld in elkaar zit. Heel weinig mensen kunnen zich dit soort decadentie veroorloven. Laat staan het boze rechtse blue collar volk.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.