Tim Hofman is een enorme trut deel2

In het “diverse” (lees eenzijdige) Amsterdam zullen ze hun handjes wel weer blauw klappen voor zoveel deugen. Meneertje Hofman loopt namelijk op hakjes. Na het nagellakken heeft die enorme trut nu ook een handtasje en pumps aan.

Valt nog mee dat ie geen rokje draagt.

21 reacties op “Tim Hofman is een enorme trut deel2

 1. Jan Bagger zegt:

  Nu nog ook nog koken,schoonmaken en naar kapper . Zeiken doet die al als een oudwijf.
  Nu nog zo verkleed een rondje door Overvecht/Schilderswijk.

  40
  2
 2. Dit land gaat naar de kk zegt:

  Enge smeerlappen zijn het ook. Beetje als vrouw verkleden. “Open-minded zijn” is een term om te verhullen dat je psychisch helemaal niet in orde bent.

  43
  1
 3. hakkenbar zegt:

  En toch zullen de meeste vrouwen aan deze Tim met hakken de voorkeur geven boven een obese alcoholicus uit Bergen met het IQ van een middelmatige leerling van de Grafische School.

  7
  22
  • Deerntje zegt:

   Niet juist. De meeste van ons houden van manly men als Jan, jongetjes als Tim, daar heb je niets aan als de pleuris uit zou breken, not hot.

   7
   3
 4. BozeWitteMan1992 zegt:

  Amsterdam, 2022 – waar abnormaal normaal is geworden, en waar het vroegere normaal automatisch hoort bij boze ‘witte’ rechtse mannen.
  Waar gaat het heen met de wereld… het lijkt potverdimme wel hoe meer kleding, lichaamstaal en gewoonten je van het andere geslacht gebruikt, hoe normaler je word beoordeeld door het media landschap haar Amsterdamse Gütmenschen.

  11
  0
 5. @Jan-waar-is-de-extra? zegt:

  Zie hier het schoolvoorbeeld van een hormonale disbalans. Houdt zich door dat woke-gedoe zeker teveel bezig met zaken die z’n testosteron verstoren.

  4
  0
 6. Liss zegt:

  Wat een mongool. Hij mag het wel doen en als Gijp zich verkleed dan struikelen de woke idioten over elkaar heen om VI te veroordelen. Wat een eng mannetje is die Tim en die broertjes van hem zijn net zo erg.
  Het zieke vind ik dat de seksistische praatjes van hem nooit verder onderzocht zijn. BAH

  6
  1
 7. Draag Queen zegt:

  Als hij nou maar niet klem komt te zitten tussen de tramrails terwijl lijn 13 aan komt stormen. Deze man met baard en hakken is zo’n enorme aanwinst voor ons land.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.