Thijs Römer wist niet dat zijn slachtoffers zo jong waren

Thijs Römer wist niet dat zijn slachtoffers zo jong waren

Thijs Römer wist niet dat zijn slachtoffers zo jong waren. Althans, dat is de smoes die hij bedacht heeft om aan de rechter te gaan vertellen. Ik vind het persoonlijk allemaal erg ongeloofwaardig klinken, maar hij moet toch iets verzinnen.

Thijs Römer zit er helemaal doorheen

Thijs Römer moet nog voorkomen voor de zedenzaak jegens minderjarige meisjes van een aantal jaren geleden. In de tussentijd heeft vriendin Igone de Jongh hem al verlaten en ook zijn manager besloot de benen te nemen. In De Telegraaf valt te lezen: “Volgens ingewijden zit Thijs er helemaal doorheen. Dat juist de mensen op wie hij het meeste dacht te kunnen steunen hem er nu ook alleen voor laten staan, zou hem hard hebben geraakt.”

Slachtofferrol

Het is duidelijk dat Thijs zichzelf dus vooral als een slachtoffer ziet. Lieve Thijs, deze mensen verlaten je natuurlijk niet omdat je stoepkreet hebt gestolen bij de plaatselijke speelgoedwinkel. Je hebt een serieuze misdaad begaan, dus het is niet het moment voor jou om het zielige slachtoffer te gaan spelen.

Thijs Römer wist niet dat zijn slachtoffers zo jong waren

De zaak van Thijs is nog niet voorgekomen, maar hij heeft wel al een smoes bedacht om onder zijn misdaden uit te komen. Thijs Römer wist niet dat zijn slachtoffers zo jong waren. En deze smoes mag toegevoegd worden aan de lijst met slechtste smoesjes ooit, want dit slaat natuurlijk nergens op. Het gaat ook niet over meisjes die bijna achttien werden, maar over meisjes van veertien. Je bent een volwassen man.