Televisie

BETRAPT: Martijn Koning praat met veel te jong meisje

BETRAPT: Martijn Koning praat met veel te jong meisje

Martijn Koning praat met veel te jong meisje. Ze is net aan meerderjarig, maar hij lust ze wel lekker jong. Dat is een ding wat zeker is. We hebben een chatgesprek tussen hem en het meisje in handen gekregen en delen het hier met jullie.

Weg vriendinnetje

Zoals we allemaal inmiddels weten zit Martijn Koning, de cabaretier zonder humor, op Tinder. Het leek erop dat hij een vriendinnetje gevonden had. Het ging om een meisje van 22 jaar en dat vonden we al erg jong, maar dat is niet de leeftijd waar Martijn de grens trekt, want nu is een meisje van 18 jaar aan de beurt.

Waar is dat meisje van 22 dan gebleven? Hij had een intelligente meid aan de haak geslagen die nog aan het studeren was, maar die lijkt verdwijnen, want hij heeft nu een gesprek op Tinder met een meisje van achttien. Vreemd. Misschien heeft Merel de benen genomen nadat bleek dat Martijn haar al openbaar had gemaakt terwijl er nog niet veel aan de hand was tussen de twee.

Gigantisch leeftijdsverschil

Dennis Schouten heeft er ook een handje van, dat weten we. Dennie lust ze ook lekker jong, dus dat gaan we ook niet ontkennen, maar een man van 44 jaar die wil daten met een meisje van 18 jaar… Dat gaat zelfs de pet van directeurtje te boven.

Martijn Koning praat met veel te jong meisje

Martijn Koning gaf het meisje op 31 december een ‘super like’ en stuurt haar dan een bericht met: “wat ben je knap en leuk”. Wat een flirt is het toch ook! Hij erkent het leeftijdsverschil ook: “Maar je bent 18 zie ik nu. Ik ben 44. Wel echt net 44 hahaha, maar toch ;).” Ach, bah… Laten we hopen dat het volgende bericht één van zijn slechte grappen is, anders word ik helemaal onpasselijk: “Anders date ik je hondje. Ook prima. Geef het nummer van je hondje maar, dan app ik haar.”

Het hondje van het jonge meisje heet trouwens Jan. Dat is dan wel weer leuk. Ik voel me vereerd. Martijn maakt nog even extra duidelijk niets te geven om leeftijd: “Ja, ik vind leeftijd niet heel belangrijk als iemand gewoon leuk en volwassen is, maar ik ben wel 44 ja.”

Rommelen in de huisvrouwenhoek

De man zonder humor heeft het naar z’n zin met de jonge grietjes en ik zit verdomme maar te rommelen in de huisvrouwenhoek. Ben ik jaloers? Iemand van 18 gaat me toch echt te ver. Het is best wel een beetje goor zelfs. Parkeer die hazentanden met fietsenrek maar in de mond van een ouder iemand te parkeren, Martijn. Dit had je dochter kunnen zijn.

Nog geen reacties