Televisie

Peter Gillis en Nicol Kremers naar Alicante

Peter Gillis en Nicol Kremers naar Alicante

Peter Gillis en Nicol Kremers naar Alicante. Ze werden zowel gespot op het vliegveld in Nederland als die van Alicante. In Nederland hadden ze nog ruzie, maar in Alicante liepen ze plotseling hand in hand.

Een crimineel met losse handjes

We weten inmiddels allemaal wat de situatie is tussen Peter Gillis en Nicol Kremers. Peter is een crimineel met losse handjes en Nicolekke gaat steeds vreemd. Een combinatie die dodelijker is bestaat niet. Ondertussen gaan wij achter de schermen door met ons onderzoek en komen we nog naar buiten met een dik dossier over de man.

Peter Gillis en Nicol Kremers naar Alicante

Peter en Nicolekke zijn natuurlijk ook al eventjes uit elkaar, maar toch werden ze samen onderweg naar het buitenland gespot. Juicechannel schreef op Instagram: “Peter & Nicol zijn vandaag gespot op Eindhoven Airport en gaan volgens onze bron richting Alicante! Dat zal gezellig worden.” Op de foto die Juicechannel deelt, ziet het er ook niet heel gezellig uit, maar dat verbaasd niemand.

Een tactiek om de waarheid te verhullen

Hoelang ze wegblijven en wat het doel is weten we niet, maar we hebben wel vermoedens waarom deze beelden nu opduiken. Vooral Peter wil er nu alles aan doen om aan de wereld te laten zien dat er niets aan de hand is. Daarom deelt hij constant foto’s van hem en Nicol, maar hij kiest nu voor een tactiek die meer doordacht is. Nu proberen ze steeds ergens ‘toevallig op te duiken’, zodat het verhaal geloofwaardiger wordt. Wij weten wel beter.

Nog geen reacties