Uit eerste hand

Rijk Hofman: ‘Floris Wyers is een alcoholist’

Rijk Hofman: ‘Floris Wyers is een alcoholist’

Op YouTube beweert Rijk Hofman: ‘Floris Wyers is een alcoholist’ en dat kunnen we alleen maar erkennen. Dat is zo langzamerhand geen mening meer, maar een feit. Broertje Hofman reageert op de video van Pure Luxe waar Floris de Masters Expo bezoekt.

Rijk Hofman reageert op video van Pure Luxe

De video die wij eerder al eens hadden gedeeld, omdat Gordon de bipolaire cokejunk Floris afwijst, zit nu in de video van Rijk Hofman. Hij reageert op het optreden van Floris Wyers op de Masters Expo. De video zou moeten gaan over de Masters Expo, maar uiteindelijk blijkt het vooral te gaan om Floris die onwijs veel alcohol drinkt (tijdens werk).

‘Floris Wyers is een alcoholist’

Na veertien seconden is het inderdaad al raak en begint Floris al aan zijn eerste alcoholische versnapering. Hij begint met de duurste Gin van Nederland. “Zou hij echt een alcoholist zijn? Dan is het niet echt grappig, maar… toch wel een beetje grappig”, aldus Rijk Hofman. En daar heeft hij wel een punt. Eigenlijk zou je het zielig kunnen noemen, maar het blijft hilarisch.

Kneusje Hofman heeft een punt

Normaalgesproken zijn we het niet vaak eens met de kneusjes Hofman, maar in dit geval heeft Rijk toch redelijk een punt. In de video gaat het niet alleen over het alcoholisme van Floris, maar ook over het feit dat iedereen hem altijd dik noemt, Pure Luxe een ordinair kanaal is geworden en dat Floris een ontzettend slechte verslaggever is.

Dramatisch

Zelfs Gordon (!) wijst hem op het feit dat hij aangekomen is. Het is inmiddels ook weer zo erg dat je er niet omheen kan. En Floris heeft de microfoon inderdaad meegenomen om in ieder geval niet te gebruiken voor waar die voor bedoeld is. Het is inderdaad dramatisch… Bekijk de video van Rijk hieronder.

Watch on YouTube

Nog geen reacties