Rijk Hofman en Jasper Demollin zoenden met elkaar: ‘ik wil seks met Rijk’

Rijk Hofman en Jasper Demollin zoenden met elkaar: 'ik wil seks met Rijk'

Rijk Hofman en Jasper Demollin zoenden met elkaar op het evenement waar de meeste kaarten met gaten erin zijn te vinden: het Televizier-Ring Gala. Ik had natuurlijk weer geen flauw idee wie ‘Jasper Demollin’ moest zijn, maar ik heb het even opgezocht en hij schijnt hier en daar programmaatjes te maken. Leuk.

Samenkomst van omstandigheden

Middels de fantastische app TikTok kwam ik een fragment tegen uit de podcast van Jasper Demollin, Stijn van Vliet en Tobias Camman. Wie kent ze nou niet? Uit dit fragment kwam wel een bijzondere gebeurtenis naar boven. Rijk Hofman en Jasper Demollin zoenden met elkaar op het Televizier-Ring Gala. De vrienden van Jasper kwamen hierachter bij ‘The Roast’ van Famke Louise. Wat een top samenkomst van omstandigheden.

Rijk Hofman en Jasper Demollin zoenden met elkaar

Tobias Camman begint te vertellen over een scoop die hij te pakken heeft gekregen: “Wij kwamen op de rode loper maandag bij The Roast Rijk Hofman tegen. En hij vertelde ons dat hij met Jasper heeft getongd.” Jasper probeert niets te ontkennen en geeft gelijk toe: “Ja, klopt. Het was ook mijn weekend!” Zo is het natuurlijk ook, maar kunnen we meer uitleg krijgen?

‘Ineens stond ik met Rijk te tongen’

“Ja, dit was tijdens het Televizier-Ring Gala, er was natuurlijk een afterparty en dan sta je daar met al die mensen. Ja, ik weet ook niet wat me bezielde, maar ehh… Het gebeurde gewoon ineens en toen stond ik met Rijk Hofman te tongen”, aldus Jasper. Hee! Dat klinkt ons bekend in de oren. Is dit niet precies hoe Dennis Schouten zijn zoen met een man probeerde uit te leggen?

‘Ik wil seks met Rijk’

Tobias weet het ook goed uit te leggen: “Ineens struikelde Jasper en toen zat ineens zijn piemel in zijn mond…” Ja, precies. Anders dan Dennis durft Jasper er wel gewoon voor uit te komen en vertelt: “Nouja… met Rijk zou ik nog wel seks hebben, dat zou ik nog wel doen.” Waarop hem de vraag der vragen wordt gesteld: “Zou je hem pijpen?” En het antwoordt van Jasper één was die niemand had verwacht: “Ja, denk het…” Lekker, hoor. En wat een leuke app is TikTok

@stijntobijeppeshow

😘 @Rijk Hofman Voor meer details; check onze podcast-aflevering ‘Gourmetten, beffen en Rijk Hofman’. Nu in je podcast-app 👂 #scoop #roast #rijkhofman #jasperdemollin #televizierring #stijnvanvliet #tobiascamman #dagennachtmedia #podcast #podimo #foryoupage #foryou #fy

♬ origineel geluid – Stijn Tobi & Jeppe Show