Relletjes

Transformer voorspelt liefde voor Gordon in 2023

Transformer voorspelt liefde voor Gordon in 2023

Transformer voorspelt liefde voor Gordon in 2023. De transformer in kwestie heet Louisa en is ook een BN’ertje die vooral bekend werd van de realityserie met haar transpartner. Hoe leuk is dat? Nu kan deze kamper ook waarzeggen.

Louisa Janssen, BT’ertje, voorspelt de toekomst voor onze grote vriend en bipolaire cokejunk Gordon Heuckeroth. Ze voelt aan de stenen dat er weer iets van Geer en Goor aan gaat komen én dat Gordon waarschijnlijk gaat trouwen. Verschrikkelijker had ik het echt niet kunnen bedenken.

Het is natuurlijk een grote grap van RTL Boulevard om een video te maken van Louisa die de toekomst gaat voorspellen, maar dat maakt het niet minder verschrikkelijk. De voorspelling dat Goor de liefde terugvindt lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Dat is namelijk zogenaamd al honderd keer gebeurd.

Ze denkt dat hij misschien wel een driehoeksverhouding krijgt. Dat klinkt al iets geloofwaardiger, maar ook dat klinkt positiever dan hoe het nieuwe jaar er hoogstwaarschijnlijk voor Gordon gaat uitzien. De man zit eenzaam en alleen aan de andere kant van de wereld. Dat kan voor een normaal mens al zwaar zijn, maar voor iemand met zijn persoonlijkheidsstoornis en chronisch aandacht te kort is dat helemaal niet te doen.

Gordon kan ook helemaal niets meer hebben. Wanneer er iemand wegloopt bij een talkshow, omdat hij een achterlijke opmerking maakt (die wegloper is ook achterlijk) komt hij helemaal nergens meer opdagen. Ondanks dat gegeven zeggen ‘De kaarten’ ook dat Gordon zich hoger voelt dan anderen, vertelt Louisa. Leuk. Daar hoef je sowieso geen zesde zintuig voor te hebben.

Nog geen reacties