Joyce Join nu ook op Tinder

Een van onze bloedeigen sssppioonnnennn kwam Joyce Join nu ook op Tinder tegen. Onze beste vriendin en slechtste uitvoerster van een typetje is op de markt.

Op haar profiel is te lezen bij werk: Ja bij Zeg ik niet. Ik zou persoonlijk dan wel weer erg benieuwd zijn naar haar ‘beroep’, maar dat licht ze misschien in een privégesprek op de app wel toe.

Ze noemt zichzelf daarnaast een ‘social media tijger’. Jeetje, wat een stoeipoes. Nou… Oh, ja en ze rookt en heeft interesse in koffie. Bied je vooral aan, kettingrokers!

29 reacties op “Joyce Join nu ook op Tinder

 1. Jan 'Romanticus pur sang' Roos zegt:

  Toch heeft Joyce wel wat, we hebben ook wat gemeen zo rook ik ook (sporadisch), hou van een drankje (met mate) en sport dagelijks, dit is een match made in heaven.

  19
  2
 2. 🏳️‍🌈❤🏳️‍🌈❤beetjeGayisOK zegt:

  Vaak zie ik donkere jongens op straat die zich overdreven macho gedragen, volgens mij vallen die stiekem op mannen net zoals de mocro’s in hun strakke trainingspakjes met heuptasje.

  11
  0
 3. Janus Roos van twitter af geflikkerde loser zegt:

  Dus dan mijn oproepje via Tinder. Chagrijnige moddervette kalende alcoholist die van beffen houdt zoekt mooie vrouw tot 25 om samen koffers met 5 euri biljetten uit te geven. Kusje 💋 ook alvast op je kudt

  4
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.