Joyce Join gaat de politie bellen

joyce

Die gek heeft nu een jankvideo opgenomen waarin ze haar excuses aanbiedt en zegt dat ze de politie gaat bellen als mensen niet ophouden met negatieve reacties, omdat ze op TikTok had gezegd dat haar vriendin Erica vermist was (spoiler: wat niet zo was).

Van Erica waren deze week wel naaktfoto’s uitgelekt, maar die meid was natuurlijk niet vermist. Ze komt niet eens verder dan de voordeur. Waarom Joyce dat dan toch op TikTok zei, we hebben geen idee. Nu zit die knol te huilen op internet, omdat ze de reacties van mensen hierop niet leuk vindt. God, verrassend hè als je liegt dat iemand vermist is…

15 reacties op “Joyce Join gaat de politie bellen

 1. Geile asielzoekers welkom zegt:

  Ben met een moderne roman bezig. De titel luidt:’de bekeerling’ en gaat over een Hollandse don Juan die onder valse voorwendselen bekeert en moslima’s bezwangert en op die manier de islamisering tegengaat.

  20
  1
  • Floris Weyers zegt:

   040.. amice, Joyce heeft een aardige bos hout voor de deur, en op een oude fiets moet je het leren nietwaer? Beter dan de hele dag dat droog geilen op social media.

   7
   0
   • 🤪 zegt:

    Voor de rest alles goed meneer Weyers? Iedere man wil stiekem een jong blaadje, kijk maar naar hoeveel er op ’teen’ gezocht wordt op de welbekende sites.

    1
    0
   • Amsterdam Noord zegt:

    Haha grapjas jij bent een ridder van de bruine ster !!

    Deze doos een junk van de bruin dus ik begrijp jullie gezamenlijk voorliefde voor de bruin 😂

    3
    1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.